zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 1 op de 10 zoekers op Google verder kijkt dan de eerste pagina
1 op de 10 zoekers op Google verder kijkt dan de eerste pagina

1 op de 10 zoekers op Google verder kijkt dan de eerste pagina

  • Nederland
  • Uit onderzoek is naar voren gekomen dat maar 1 op de 10 zoekers op Google verder kijkt dan de eerste pagina. Voor u als ondernemer is dit een gegeven waar u uw voordeel mee moet doen.
  • Stay Hungry Marketing
  • www.stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl
  • Stay Hungry Marketing Jansbuitensingel 30 6811 AE Arnhem The Netherlands www.stayhungrymarketing.nl E-mail: info@stayhungrymarketing.nl Tel.: +31 26 20 22 170

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat maar 1 op de 10 zoekers op Google verder kijkt dan de eerste pagina. Voor u als ondernemer is dit een gegeven waar u uw voordeel mee moet doen. Het is dus zaak voor u op die eerste pagina terecht te komen. Als u eenmaal een hoge positie in Google bereikt hebt zullen de klanten vanzelf binnen stromen. En een website met een hoge zoekmachine positionering ”zoekmachineoptimalisatie” trekt niet alleen meer klanten maar wordt over het algemeen ook nog als professioneler en betrouwbaarder gezien.

Het is niet makkelijk om een hoge zoekmachine positionering af te dwingen maar de specialisten van Stay Hungry Marketing hebben er geen problemen mee.

Er zijn in de zoekmachine positionering twee soorten: organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. De betaalde resultaten kent u ongetwijfeld uit Google als de gesponsorde links rechts aan de pagina met zoekresultaten. Wij kunnen u helpen een gestructureerde campagne op te zetten om te adverteren in Google AdWords. Maar dat is niet het enige waar Stay Hungry Marketing u mee kan helpen.

We zijn namelijk ook gespecialiseerd in het verbeteren van technische en inhoudelijk aspecten van uw website waardoor u hoger in de organische of reguliere zoekresultaten terug zal worden gevonden. Hierbij zijn we in alle aspecten thuis van het schrijven van goede SEO teksten tot het verbeteren van het design van uw website. Stay Hungry Marketing heeft voor alle klusjes de juiste mensen in huis.

En het verbeteren van uw zoekmachine positionering levert u meer op dan alleen meer bezoekers. Doordat wij een duidelijke online marketingstrategie bepalen werken we in samenwerking met u toe naar heldere conversiedoelstellingen.

Door de goede SEO teksten wordt uw positie beter maar uw verkoopcijfers zullen er ook hun voordeel mee doen. De goede teksten verhogen tevens de betrouwbaarheid en de positie van uw website als merk. Ook de structuur van uw website zal na ons ingrijpen niks te wensen over laten. Wij maken het allemaal nog duidelijker en overzichtelijker zodat de klant precies weet waar die aan toe is.

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top