dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 100.000ste reiziger Snelwegbus 1507 november 2013
100.000ste reiziger Snelwegbus 1507 november 2013

100.000ste reiziger Snelwegbus 1507 november 2013

  • Nederland
  • Snelwegbus 150 heeft vanmorgen (donderdag 7 november) haar 100.000ste reiziger Jan-Erik Leenes verwelkomd. Snelwegbus 150 rijdt op alle werkdagen tussen Almere en Utrecht WKZ/De Uithof.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/100_000ste_reiziger_snelwegbus_150/3140/

Locoburgemeester Ineke Smidt van Almere heeft Jan-Erik Leenes in het zonnetje gezet en een cheque van honderd euro overhandigd. Ook de andere reizigers in de bus hebben een bedankje gekregen. De snelwegbussen rijden op werkdagen ieder kwartier in de ochtend- en avondspits vanaf Almere Molenbuurt via Almere CS en busstation ‘t Oor naar Utrecht en omgekeerd. Het gaat om 28 ritten per dag (7 heen en weer in ochtend- en avondspits).

De Snelwegbus rijdt sinds april 2012. De buslijn is onderdeel van een proef van drie jaar van het ministerie van Infrastructuur & Milieu. De gemeente Almere heeft, als opdrachtgever, Connexxion gevraagd hieraan invulling te geven. Doel van deze proef is onder andere dat meer mensen de auto laten staan en met het openbaar vervoer gaan. Dit kan door het busvervoer aantrekkelijker te maken en te houden.

De snelwegbus is een goed alternatief voor de auto. Omdat de bus gebruik mag maken van de vluchtstrook rijdt ze langs de file en zijn de reizigers snel op hun plek van bestemming. In de comfortabele bus kunnen ze gebruik maken van gratis wifi en kunnen ook hun telefoons en laptops worden opgeladen. Het geeft reizigers de gelegenheid ’s morgens al vast een start te maken met de voorbereidingen van hun werkdag.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top