vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / 100 geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven
100 geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven

100 geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven

  • Nederland
  • De klanten van Kruidvat in winkelcentrum Woensel te Eindhoven konden hun geluk niet op. Op vrijdag 1 juli verzamelden tientallen klanten zich voor de winkel in Eindhoven, nadat zij de aanwijzingen op Radio 538 hadden gevolgd. Daar maakten zij kans op één van de 100 stedentrips die door Kruidvat werden weggegeven. Radio 538 dj Menno de Boer maakte er een echte show van. De Kruidvat-klanten die in de leukste vakantieoutfits naar de winkel waren gekomen, mochten aan het Zomerstunts Rad draaien. Naast een stedentrip maakten de klanten van Kruidvat kans op diverse andere prijzen zoals een goodiebag. Het was één groot feest!
  • Kruidvat
  • info@kruidvat.nl

Gedurende vier weken geeft Kruidvat elke week op vrijdag 100 stedentrips weg op een geheime locatie voor een Kruidvat-winkel. Deze week was het de beurt aan Kruidvat Eindhoven. Iedere week geeft Radio 538 tips over de locatie, waarna de klanten van Kruidvat de geheime locatie moeten raden en in hun gekste outfit naar de winkel kunnen komen om kans te maken op één van 100 stedentrips.

Winnares Vivianne van Bijsterveld uit Mierlo was één van de gelukkige winnaars bij Kruidvat Eindhoven. Zij vertelt: “Geweldig, ik mag op vakantie! Deze week hoorde ik de aanwijzing op de radio en toen dacht ik, dat moet bij Kruidvat in winkelcentrum Woensel zijn. Ik ben hier naartoe gegaan en ben één van de gelukkigen! Ik kan haast niet wachten om mijn koffers te pakken. Hartelijk dank Kruidvat!”

Zomer vol voordeel

Klanten van Kruidvat genieten tijdens de Zomerstunts van extra veel voordeel en acties, zoals kortingen op zonnebrandcrèmes en reisproducten. Kijk voor meer informatie opkruidvat.nl/zomerstunts. 

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top