dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 1001stickers.nl officieel erkend als Leerbedrijf
1001stickers.nl officieel erkend als Leerbedrijf

1001stickers.nl officieel erkend als Leerbedrijf

  • Nederland
  • Om de professionele toekomst van de Sign industrie te waarborgen en de toekomstige ondernemers, medewerkers en/of collega’s de juiste bagage mee te geven voor hun arbeidstoekomst hebben de huidige Sign leerlingen uiteraard een stage locatie nodig.
  • logo-persbericht-1001stickers
  • 1001stickers.nl
  • www.1001stickers.nl
  • info@1001stickers.nl
  • Noot voor de redactie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joshua Zwarthoed. U kunt bellen naar 0512-764101 of mailen naar info@1001stickers.nl 1001Produkties.nl Joshua Zwarthoed Morra 2-61 9204 KH Drachten 0512- 764101 06-27137208 www.1001stickers.nl info@1001stickers.nl

Om de professionele toekomst van de Sign industrie te waarborgen en de toekomstige ondernemers, medewerkers en/of collega’s de juiste bagage mee te geven voor hun arbeidstoekomst hebben de huidige Sign leerlingen uiteraard een stage locatie nodig.

Gezien de beperkte stage mogelijkheden in de Signbranche heeft 1001stickers.nl enkele maanden geleden besloten de stappen te zetten welke nodig zijn om als een volwaardig erkend leerbedrijf de toekomstige Signmakers met de juiste begeleiding en werkzaamheden kennis te laten maken met de praktijk van het Sign beroep.

Na een keuring door het erkende bedrijf Savantis is 1001stickers.nl opgenomen in het Register van Erkende Leerbedrijven als Erkend samenwerkingsverband.

1001stickers.nl heeft een visie en beleid uitgeschreven over de stages welke in de nabije en verdere toekomst binnen het bedrijf plaats zullen vinden. Zo is besloten dat het aantal totale stage uren nooit meer mag zijn 20% van de bedrijfsuren en dat voor elke stage plek minimaal 2 vaste medewerkers voor eventuele begeleiding en ondersteuning beschikbaar moeten zijn. Bij de vraag waarom voor dit beleid is gekozen antwoord Dhr. Zwarthoed (Oprichter en eigenaar) dat een stage bedoeld is als leertraject en dat de stage loper niet alleen productie moet draaien maar alle facetten binnen het bedrijf moet meekrijgen. Tevens is het een bescherming van de toekomst van het bedrijf. Door de ingestelde beperkingen kan en mag het bedrijf niet afhankelijk worden van het wel of niet in huis hebben van stagiaires, en hebben de vaste medewerkers van 1001stickers.nl de erkenning die ze verdienen, en dat is volgens Dhr. Zwarthoed “het bedrijf kan niet functioneren zonder zijn vaste en professionele medewerkers”.

Over 1001stickers.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top