maandag, maart 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 18 oktober – Das ‘foute’ bierfest in de TT Hall Assen
18 oktober – Das ‘foute’ bierfest in de TT Hall Assen

18 oktober – Das ‘foute’ bierfest in de TT Hall Assen

  • Nederland
  • Acceleration Events organiseert Das 'foute' bierfest.
  • Acceleration Events
  • http://www.acceleration-holland.nl
  • stefan@sensmarketing.nl
  • http://www.acceleration-holland.nl/index.php/ticket

Afgelopen zaterdag is in München het Oktoberfest 2014 van start gegaan. Traditioneel werd het feest geopend door de burgemeester door het aanslaan van het eerste vat. De eerste pul werd vervolgens getapt voor de Beierse premier en daarna was het de beurt aan de vele duizenden gasten. De komende twee weken worden ruim 6 miljoen bezoekers verwacht. Zij zullen in totaal bijna 7 miljoen liter bier drinken. Dit jaar is de prijs van een pul met 1 liter bier €10.

Hieronder een impressie van het eerste weekend van het Oktoberfest 2014.

http://youtu.be/vJf-8wLLKbA

Indien je geen tijd hebt om naar München af te reizen maar wel zin hebt in een mooi bierfeest, dan nodigen we je van harte uit bij ons bierfeest in Assen. Op zaterdag 18 oktober organiseert Acceleration in de TT Hall Das ‘Foute’ Bierfest met optredens van Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian. Daarnaast organiseren we in samenwerking met RadioNL de jacht op nieuw aanstormend volkstalent. Dus draag je het Nederlandse lied een warm hart toe? Bestel dan nu je tickets voor Das ‘Foute’ Bierfest!

Over jayniejannink

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top