dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / 2.000 kinderen ruilen boeken op stations; Kinderboekenweek ten einde
2.000 kinderen ruilen boeken op stations; Kinderboekenweek ten einde

2.000 kinderen ruilen boeken op stations; Kinderboekenweek ten einde

  • Nederland
  • Meer dan 2.000 kinderen ruilden vandaag op de stations Arnhem Centraal, Breda en Amsterdam Centraal hun favoriete boeken op 2e de Nationale Kinderboekenruil.
  • NS
  • info@ns.nl

In de stationshal stonden levende, pratende boekenkasten die advies gaven en hielpen bij het ruilen. Vooraf had NS hier 3.000 Kinderboeken van diverse auteurs geplaatst. Dolf Verroen, schrijver van het kinderboekenweekgeschenk en Floor Rieder, illustratrice van het prentenboek van de Kinderboekenweek ruilden hun boek, waarmee de Kinderboekenweek officieel beëindigd werd.
Veel kinderen kwamen speciaal voor de Kinderboekenruil naar het station. Ze konden hun favoriete verhaal – dat ze inmiddels ontgroeid waren – ruilen voor een nieuw verhaal. In het boek lieten ze een bericht achter voor de nieuwe eigenaar. De overgebleven boeken doneert NS aan de stichting Kinderzwerfboek.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top