donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 24/7 Slotenservice
24/7 Slotenservice

24/7 Slotenservice

  • Nederland
  • Tegenwoordig wordt er steeds vaker ingebroken. Inbrekers hebben geavanceerd apparatuur waarmee ze gemakkelijk woningen met verouderd hang- en sluitwerk binnen kunnen komen.
  • Slotenmaker Nu
  • http://www.slotenmaker-nu.nl/24-uurs-slotenservice/
  • jdjonkheer@gmail.com

Het is dus zaak om up-to-date te blijven met de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. De bij ons aangesloten erkende slotenmakers adviseren u graag op het gebied van hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan inbraakwerende rolluiken, sloten met een meerpuntssluiting of zelfs het aanschaffen van een kluis? Wij beheren een landelijk netwerk van diverse slotenmakers. Vind dus snel een erkende vakman bij u uit de buurt! Uiteraard zijn onze specialisten ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar als u zich heeft buitengesloten of als uw slot kapot is. Het gangbare hang- en sluitwerk is altijd op voorraad in de auto, zodat het probleem direct opgelost wordt.

Over JD Jonkheer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top