zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 25 jaar MBA: The Open University Business School verstrekt voor dit jubileum een MBA-beurs
25 jaar MBA: The Open University Business School verstrekt voor dit jubileum een MBA-beurs

25 jaar MBA: The Open University Business School verstrekt voor dit jubileum een MBA-beurs

  • Nederland
  • Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de MBA verstrekt The Open University (OU) Business School de beurs "Future Leader Fund" voor het eerste studiejaar (module B716) van het MBA-programma. Met deze studiebeurs wil de universiteit een student de mogelijkheid bieden zich gedurende de MBA-studie te ontwikkelen tot een leidinggevende.
  • IMG_4697-2.jpg_verkleind
  • ZZindicorporatecommunicatie
  • zzindicorporatecommunicatie.nl
  • info@zzindi.nl
  • Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de MBA verstrekt The Open University (OU) Business School de beurs "Future Leader Fund" voor het eerste studiejaar (module B716) van het MBA-programma. Met deze studiebeurs wil de universiteit een student de mogelijkheid bieden zich gedurende de MBA-studie te ontwikkelen tot een leidinggevende. EINDE BERICHT Contact over The Open University: The Open University, Studieadviseurs, Milton Keynes, Engeland, Tel. 0044/300 303 0266. Specifieke informatie over het MBA programma kan worden verkregen via de Marketing vertegenwoordiger van de Open University Business School, de heer Robert Ensor via Robert.Ensor@oubs.eu of 020 412 1962.
 Voor andere vragen of beeldmateriaal kan contact worden opgenomen met Cindy van der Helm, Persvoorlichter in Nederland voor The Open University, via info@zzindi.nl of 0521-763402.


De beurs wordt via een selectieprocedure toegekend, waarna in mei 2015 kan worden begonnen met de studie. Kandidaten vullen een aanvraagformulier in, waarin ze hun beweegredenen kenbaar maken waarom ze een MBA-studie aan The OU willen volgen.

Daarnaast wordt de kandidaat gevraagd een bepaalde managementuitdaging te beschrijven. In die brief moeten ze (in maximaal 500 woorden) toelichten waarom ze zichzelf geschikt achten voor leidinggevende taken en hoe ze met de internationaal erkende MBA hun capaciteiten zouden willen verbeteren.

De deelnemers moeten voldoen aan de toelatingseisen voor een MBA-studie aan The OU: een bachelor- of ander academisch diploma van een erkende universiteit of hogeschool, minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende, wetenschappelijke of technische functie en een goede kennis van de Engelse taal (op IELTS-niveau 6,5). MBA-kandidaten die niet over een academische graad beschikken biedt The OU de zogenaamde ‘Open Entry’. In het eerste studiejaar volgen ze de opleiding “Professional Certificate in Management” en beginnen daarna aan hun MBA-studie.

Voor aanvragers van de beurs geldt een maximumleeftijd van 32 jaar bij aanvang van de studie. De inschrijving sluit op 18 januari 2015.

Verdere informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op http://www.open.ac.uk/business-school/study/mba/mba-25th-anniversary/future-leader-fund

The Open University Business School werd in 1989 opgericht en is door internationaal toonaangevende organisaties  EQUIS, AMBA  AACSB geaccrediteerd. Meer dan 90.000 mensen uit meer dan 100 landen  hebben aan The OU Business School hun academische graad in diverse vakgebieden behaald. The OU Business School behoort tot de grootste Europese managementscholen.

 

Meer informatie is te vinden op: www.openuniversity.edu.

Voor vragen kan het terugbelformulier op de site worden ingevuld; een studieadviseur belt dan kosteloos terug, ook zaterdags en ‘s avonds.

Over CindyvdH

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top