zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 25 jaar ondernemen in Lochem – Restaurant Daily-in
25 jaar ondernemen in Lochem – Restaurant Daily-in

25 jaar ondernemen in Lochem – Restaurant Daily-in

  • Nederland
  • 25 jaar ondernemen in Lochem door Hans Bosch, restaurant Daily-in - Dat vier je samen!
  • Daily-in25_smal3
  • Daily-in
  • http://www.daily-in.nl
  • nieuws@daily-in.nl

25 jaar ondernemen in Lochem

Lochem – Op 1 oktober is het 25 jaar geleden dat Hans Bosch als horecaondernemer is gestart aan de Molenstraat 12 in Lochem.

Inmiddels is zijn horecabedrijf gegroeid tot het huidige: Daily-in, koffie- en eetwinkel. Een prestatie waar hij bijzonder trots op is.

Wat zegt Hans over 25 jaar in Lochem?

“De afgelopen 25 jaar zijn echt voorbij gevlogen. Er is veel veranderd, zo heb ik mijn bedrijf een aantal keren flink verbouwd en uitgebreid, inspelend op de ‘wisselende’ behoeften van de consument, maar ook rekening houdend met ontwikkelingen in de binnenstad van Lochem.

De huidige consument is niet in te delen in één doelgroep. Mijn gasten komen de ene ochtend snel een lekker broodje eten, een andere ochtend hebben ze alle tijd, om met een bekende onder het genot van een kopje koffie, bij te praten. Terwijl ze de volgende week het avondeten met het gezin bij ons nuttigen of met familie feestelijk ‘uit’ eten gaan.

Wat niet is veranderd is mijn uitgangspunt: Gewoon lekker eten, in een huiselijke ongedwongen sfeer, voor een betaalbare prijs. Dit is de kracht van Daily-in, daarom kijk ik ook met vertrouwen de komende jaren tegemoet.”

Hoe viert Daily-in 25 jaar?

“25 jaar betekent ook hard werken, met veel steun én begrip van mijn team, gezin, familie en vrienden. Vooral dank ik alle (trouwe) gasten die de afgelopen jaren bij ons aan tafel zijn geschoven. Reden om iedereen te trakteren!”

  1. 25 dagen gratis gebak bij de koffie; van 1 tot en met 25 oktober
  2. 25 lunch-dinerbonnen, ter waarde van € 25,-; verloting onder alle gasten (ook social media)
  3. 25 oktober: gratis ijs; op vrijdag 25 oktober trakteren we iedereen, groot en klein!

Je bent welkom bij Daily-in, Molenstraat 12, centrum Lochem. Meer informatie vindt je op onze website, Facebook en Twitter.

Over DailyInLochem

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top