zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 25 mei: Prinses Irene opent digitaal kinderboek De Imkercursus tijdens Fete de la Nature
25 mei: Prinses Irene opent digitaal kinderboek De Imkercursus tijdens Fete de la Nature

25 mei: Prinses Irene opent digitaal kinderboek De Imkercursus tijdens Fete de la Nature

  • Netherlands
  • Op 25 mei opent Prinses Irene het gratis digitale kinderboek van MoodyDoodle, De Imkercursus. Dit lees/luisterverhaal is gemaakt om kinderen en ouders te inspireren over het bijenleven en hen te stimuleren goed voor de bijen te zorgen! Het verhaal is gemaakt i.s.m. Linda Bierings van Food4Bees en wordt ondersteund door het GROWfonds van Oxfam Novib. De lancering vindt plaat om 14.30 tijdens Fete de la Nature in ROEST, Amsterdam.
  • mail
  • MoodyDoodle
  • www.moodydoodle.com
  • marlous@moodydoodle.com

Uitnodiging! Bijenfestijn op Fête de la Nature 25 mei, ROEST Amsterdam

Op 25 mei vanaf 14.00 organiseren ILoveBeeing en MoodyDoodle een spetterend Bijenfestijn tijdens natuurfestival Fête de la Nature.Doel van het Bijenfestijn is om ouders en kinderen op laagdrempelige wijze te betrekken bij het belang van de bijen voor onze natuur en voedselproductie.

Tijdens het bijenfestijn kunnen de bezoekers genieten van verschillende activiteiten zoals honingproeven, knutselen, documentaire kijken, leren over de bijen in de BEE-Buzz, inschrijven voor de opleiding Urban Beekeeping, geschminkt worden, mooi op de foto gaan en nog veel meer.

Lancering digitaal kinderboek De Imkercursus door prinses Irene

Om 14.30 zal speciale aandacht worden besteed aan de lancering van het digitale kinderboek De Imkercursus. Prinses Irene zal als voorzitter van het NatuurCollege dit verhaal officieel openen. De Imkercursus is een (gratis!) lees/luisterverhaal, speciaal gemaakt om kinderen te vertellen over het leven van de bijen. Zodat ze samen met hun ouders de bijen kunnen helpen. MoodyDoodle heeft het verhaal ontwikkeld i.s.m. imker Linda Bierings van Food4Bees en het wordt ondersteund door het GROW fonds van Oxfam Novib.

Fête de la Nature

Het Bijenfestijn is onderdeel van Fête de la Nature dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt in Nederland. Het festival biedt een platform aan vele initiatieven die het belang van de natuur op feestelijke wijze onder de aandacht brengen. Er wordt samengewerkt met: IUCN (leaders for nature), het Ministerie van EZ, het Natuurcollege van Prinses Irene, Vereniging Natuurmonumenten, IVN, het Nationaal Groenfonds en vele anderen.

Voor meer informatie over het Bijenfestijn:

Marlous Wessels, 06-45432815

https://www.facebook.com/events/156599281184516/

www.moodydoodle.com

www.ilovebeeing.nl

www.fetedelanature.nl

 

Over Marlous Wessels

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top