woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / 29-jarige ervaart 100 dagen achter elkaar andere baan
29-jarige ervaart 100 dagen achter elkaar andere baan

29-jarige ervaart 100 dagen achter elkaar andere baan

  • Nederland
  • Niemand heeft straks zoveel werkervaring als de 29-jarige Lonneke Marsmans uit Valkenswaard. Zij is door Randstad gekozen uit 600 kandidaten voor het experiment 100 dagen, 100 banen. In 100 dagen oefent zij 100 verschillende banen uit. Het doel van het initiatief is inspireren, de verscheidenheid aan werk etaleren en mensen bewuster maken van kansen op de arbeidsmarkt. Een filmcrew legt haar ervaringen vast. Vanaf vandaag is dagelijks een videoverslag op You Tube te zien.
  • Randstad
  • suzan.bloemscheer@randstadgroep.nl

Geen enkele baan kent straks nog verrassingen voor Lonneke, van APK monteur tot uitvaartbegeleidster en van barista tot hacker. Honderd dagen reist ze door Nederland om telkens ergens anders op het werk te verschijnen. Lonneke popelt om haar ervaringen te delen: “Het is fantastisch om zoveel ervaringen op te doen en die te delen met anderen. De ene dag bedien ik de achtbaan in attractiepark Plopsaland en de andere dag assisteer ik als uitvaartbegeleidster. Leuke en indrukwekkende momenten wisselen elkaar af. Wie krijgt nu de kans elke dag ergens anders een kijkje in de keuken te nemen? Ik ga mijn best doen anderen zo goed mogelijk te inspireren.”

kansen arbeidsmarkt

Uit de laatste Randstad Werkmonitor blijkt dat veel mensen graag iets anders zouden willen doen, maar niet weten wat. Hierdoor blijven ze vaak zitten in hun huidige baan. Marjolein ten Hoonte, directeur Arbeidsmarkt en MVO van Randstad Groep Nederland: “Met 100 dagen, 100 banen willen we werkzoekenden, werkenden, baan-oriënteerders, starters en studenten inspireren en uitdagen verder te kijken. We zochten iemand met een hands-on-mentaliteit die enthousiast verschillende werkervaringen kan overbrengen. We zijn er van overtuigd dat Lonneke dat met haar flair als geen ander kan.”

Vanaf 20 maart zijn op You Tube de eerste 100 dagen, 100 banen videoverslagen te zien van Lonneke als autowrapper, barista, APK monteur, intercedent en uitvaartbegeleidster. Tot eind augustus is dagelijks een videoverslag te zien van Lonneke’s werkervaringen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top