maandag, maart 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / 3 tips om jouw woning nog sneller verkocht te krijgen
3 tips om jouw woning nog sneller verkocht te krijgen

3 tips om jouw woning nog sneller verkocht te krijgen

  • Nederland
  • Ben je van plan om te gaan verhuizen, maar heb is je woning nog niet verkocht? Dan zijn deze 3 tips enorm handig om het proces te versnellen.
  • Lassoo
  • b.haest@scherponline.nl

Natuurlijk is het altijd handig om een inschatting te hebben wat de waarde van je woning is. Door een gratis waardebepaling van je huis door een geschikte makelaar te laten uitvoeren heb je een goed beeld hiervan.

 

De volgende 3 tips zijn er juist voor om potentiële kopers te overtuigen jouw huis te kopen.

 

  1. Interieur. Waarschijnlijk denk je nu “dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken”, maar te vaak nog laten verkopers niks aan de verbeelding over. Het allerbelangrijkste voor een potentiële koper (niet gekeken naar de prijs) is dat ze zichzelf zien wonen in jouw huis. Dat wil zeggen dat je woning er neutraal uit moet zien. Dat jij de voorkeur had om een muur een (felle) kleur te geven wil niet direct zeggen dat dit voor eenieder de voorkeur heeft. Zorg ervoor dat de kijker een beeld kan vormen hoe het eruit ziet wanneer diegene er woont.

  2. De juiste makelaar. Een makelaar vinden is niet zo moeilijk. Een makelaar vinden die zich echt inzet voor jou, dat is een ander verhaal. Nou wil dit niet zeggen dat de meeste makelaars zich niet inzetten voor je, maar er zit wel degelijk een groot verschil in de personen. Het is natuurlijk mogelijk dat een geïnteresseerde doordeweeks geen tijd heeft om een bezichtiging in te plannen. Wil een makelaar echt graag verkopen dan zal deze best een keer een avond of dag in het weekend in willen plannen.

  3. Funda. Google is de grootste zoekmachine, maar als potentiële kopers een huis gaan zoeken zullen ze vaak eerst op Funda kijken. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je advertentie de juiste informatie weergeeft. Een goede foto zal voor velen een beter beeld geven dan die foto die je toevallig nog ergens op je mobiel had staan. De gegevens zo compleet mogelijk maken zal ervoor zorgen dat je in de zoekresultaten beter naar boven komt. Het beste is natuurlijk als je makelaar je deze taak ontneemt, zodat je helemaal nergens naar hoeft om te kijken.

Over Anette

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top