vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 30 mei Crazy SOLrizaa
30 mei Crazy SOLrizaa

30 mei Crazy SOLrizaa

  • Nederland
  • Crazy SOLrizaa streeft ernaar om diverse doelgroepen samen te brengen op 1 evenement, waarbij de glimlach bij het publiek centraal staat.
  • 1654126_631153283606148_1286283214_n
  • Solrizaa Presents
  • https://www.facebook.com/SolrizaaFtDjBossman?fref=ts
  • m.hoetmer@live.nl
  • Noot van de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michelle Hoetmer 06-18688874 m.hoetmer@live.nl
  • Flyer 3

De glimlach van de zon, brengt een lach op jouw gezicht!                      De naam Solrizaa een betekenis die doet denken aan zomerse temperaturen, gezelligheid en gezelschap. Het woord Solrizaa bestaat uit twee woorden namelijk: ‘sol’ en ‘rizaa’. Sol betekent zon en “rizaa” een glimlach/lachend. Het muziekspektakel is toegankelijk voor iedereen vanaf achttien jaar.  Gegarandeerd voor succes door verscheidende artiesten in één unieke line-up te zetten met een te gekke locatie dicht bij openbaarvervoer voorzieningen.

30 mei 2015 is de laatste editie van ‘de Toppers Crazy Summer editie’. De bezoekers kunnen na afloop een fantastische afterparty tot 5.00 uur de volgende ochtend vieren bij Solrizaa, zodat zij niet hoeven te stressen over het behalen van de laatste dienstregeling van die avond qua openbaarvervoer. Bij metrostation Bijlmer, op loopafstand van de Arena, kan men lijn 50 of 54 pakken richting de Willem Fenengastraat, deze rit duurt slechts tien minuten.

The Melody Line, de muzikale hotspot van Amsterdam!                         The Melody Line is een creatief muziekcentrum met oefenstudio’s, danszalen, diverse muziek- en dansopleidingen, opname studio, radiostation en een groot muziek café met podium, loungezaal en keuken.  Op 30 mei presenteert SOLrizaa een evenement genaamd: Crazy SOLrizaa. Waarom heet het evenement Crazy? Dat komt door de “te gekke” line-up van de volgende artiesten: De deuren gaan open vanaf 19:00 uur zodat Tradesman het binnenlopende publiek kan ontvangen met een lekkere beat. Vanaf 20:00 uur kunnen wij gaan genieten van de zangeres Isabella Smit, bekend uit het televisie programma Utopia. Vanaf 22:00 uur kunnen de gasten zich vermaken met allround draaier Miss Che Lari. De stoelen worden dan ook langzaamaan van de dansvloer geruimd zodat men met de voetjes van de vloer los kan gaan. Rond 23:00 uur, hebben wij wederom een ex Utopiaan Gianny S.. Vanaf middernacht schakelen wij over naar Mode De La Fvnk, Marga Margaret en Simon Titus. Heel misschien komt er nog een verrassingsact. Oftewel onze eigen Toppertjes komen allemaal aan bod.

Ultiem geluk of een complete chaos?

Het programma Utopia wat uitgezonden word door Talpa, is een reality soap met vijftien mensen die wonen in een loods te Laren om als doel samen de ideale samenleving tot stand te brengen. Tijdens ons evenement zijn natuurlijk alle ex inwoners uitgenodigd.  De kaarten zijn te verkrijgen voor slechts 15 euro op: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/GR9Y2TNR/language/nl

Over SOLrizaa

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top