maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 3D video mapping op SOA De Gnirk
3D video mapping op SOA De Gnirk

3D video mapping op SOA De Gnirk

  • Belgie
  • Op 24 april 2015 presenteert jeugdhuis “De Gnirk” Merelbeke voor de derde maal de megafuif SOA “Sound of Awesomeness”. ContentboxEU zorgt voor de lichtshow op basis van 3D videomapping.
  • so-degnirk
  • ContentboxEU
  • http://contentbox.eu/soa-de-gnirk-merelbeke
  • content@contentbox.eu

SOA Sound of awesomeness 2015

De ietwat provocerende titel heeft echter enkel een goedaardige bedoeling. Enerzijds wil men het gevaar voor SOA onder de aandacht brengen. Anderzijds gaan de opbrengsten naar “SOS kinderdorpen”.

Niet de eerste keer

Net zoals vorige jaren verwacht men een vol huis. Buiten dranken aan spotprijzen en stoffen bandjes kondigt men een ongeziene 3D lichtshow aan. Daarvoor werd beroep gedaan op Contentbox.eu.

Contentbox 3D videomapping

De lichtshow wordt gebracht op een constructie met meer dan 40 projectievlakken. Dit technologisch 3d videomapping hoogstandje moet de beleving met een paar dimensies verstreken. De, naar plaatselijke normen indrukwekkende line-up bestaat uit SquarElectric (Netsky, Halve Neuro), Les Mecs Eclectics Subagenda, DJ Lolo, Thomassive en DJ B3rt. Die zullen de 3D lichtshow zien reageren op de opzwepende beats die zij produceren.

Meer over de Gnirk

Heel lang geleden noemde het jeugdhuis gewoon “de kring”. Dat vonden ze maar saai klinken en veranderden de naam in het hippere “de Gnirk”. De kring van achter naar voor. Het is al jaren de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de Merelbeekse jeugd. SOA 2015 zal echter ver buiten Merelbeke gehoor vinden. En niet alleen via de sterke aanwezigheid op sociale media.

3d videomapping wordt democratisch

Naast leverancier van 3d videomapping staat Contentbox ook als partner op de affiche! Wim Mussche, één van de bezielers van Contentbox legt uit; met onze deelname aan dit evenement willen we duidelijk in de verf zetten dat 3D videomapping ook haalbaar is voor kleine en middelgrote evenementen.

Over webmanager

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top