zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / 400 opdrachten buitenschilderwerk voor startende schilders
400 opdrachten buitenschilderwerk voor startende schilders

400 opdrachten buitenschilderwerk voor startende schilders

  • Nederland
  • Neede – Ruim 400 opdrachten voor buitenschilderwerk aan particuliere woonhuizen heeft ZZP-Vakwerk klaar voor uitvoering liggen. De campagne start dit voorjaar. ZZP-schilders worden uitgenodigd om aan deze schilderspoule deel te nemen. Voor schilders die overwegen een eigen bedrijf te beginnen, kan dit het zetje in de rug zijn. Immers, wanneer ze vakwerk leveren is een gedeelte van de omzet bij voorbaat gereserveerd.
  • ZZP-Vakwerk
  • www.zzpvakwerk.nl
  • info@zzpvakwerk.nl

ZZP-Vakwerk voert voor een gerenommeerde organisatie schilderopdrachten uit. De concentratie is vooral in Midden- en West-Nederland. Uitgangspunt is dat er picobello kwaliteit wordt geleverd. Daarbij worden minimaal de geldende branchenormen gehanteerd. Er is voor gekozen om zelfstandige ondernemers in te schakelen omdat er vanuit deze groep een grote betrokkenheid is met de opdrachten. Zij zijn veelal gewend om voor particulieren te werken en zich ervan bewust dat ze het visitekaartje zijn. Deelnemende schilders worden daar mede op geselecteerd.

De deelnemende ZZP-schilder krijgt de opdracht aangeboden. Hij neemt het project dus aan. De prijs wordt bepaald door de standaardnormering die voor de uit te voeren werkzaamheden realistisch is. Hij is  vrij om het aanbod te accepteren. Wanneer hij met zijn vakmanschap binnen die norm de werkzaamheden verricht, genereert hij binnen de aanneemsom een meer dan interessant en lucratief uurtarief. Plus een gegarandeerde opdrachtenstroom van tussen de 10 en 20 opdrachten per seizoen. Dat afhankelijk van de capaciteit en wensen van de ondernemer. Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het schilderwerk. Na oplevering wordt door een externe deskundig een keuringrapport opgesteld.

ZZP-Vakwerk gaat voor professionals.  De ZZP-schilder heeft een opleiding Schildersvakschool en ruime ervaring. Heeft hij het  vak in de praktijk geleerd, dan volstaan aanbevelingen en referenties. Goede communicatieve omgangsvormen zijn een vereiste. Omdat de werkstroom grotendeels via een geïntegreerd computersysteem  loopt, moet hij gewend zijn met een tablet te werken.

ZZP-Vakwerk doet graag méér en komt graag in contact met vakbekwame schilders van 45+ die voor zichzelf willen beginnen. Deze groep komt vandaag de dag moeilijker aan de bak. Er ligt een interessant aanbod in de vorm van een werk & begeleiding concept. Het succes van een eigen zaak wordt naast het vakmanschap ook bepaald door ondernemerskwaliteiten als administratie, marketing en klantwerving. Er is daar een module voor beschikbaar waarbij de startende schilder gegarandeerd is van een stroom opdrachten tijdens zijn startjaar.

Niet geschoten, altijd mis! is het motto.  Geïnteresseerde schilders kunnen mailen naar info@zzpvakwerk.nl of bel met Wilger van de Beek op 0545 200 225. Hij vertelt je graag meer over deze uitdaging.

Over ZZP-Vakwerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top