zondag, augustus 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 4e editie Goodies and Foodies
4e editie Goodies and Foodies

4e editie Goodies and Foodies

  • Nederland
  • Zondag 16 november 2004 van 12.00 tot 22.00u Strand Binnen Breda (Tramsingel 48c in Breda)
  • Bureau PEEN!
  • http://peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Goodies and Foodies. Het nieuwste evenement van Breda. Waar eten, drinken, shoppen en ontmoeten centraal staan!

Op zondag 16 november vindt van 12.00 tot 22.00u de vierde editie (Indoor Edition) plaats van Goodies and Foodies, de lifestyle markt met een breed aanbod van diverse kraampjes, een foodcourt, een bar en entertainment. Eten, drinken, shoppen en ontmoeten!

Na drie zeer succesvolle buitenedities in het Chassépark is de keer, ook om de weersgoden geen invloed te geven het evenement, gekozen voor de zonnigste indoorlocatie van Nederland. Strand Binnen (www.strandbinnen.nl) is namelijk het grootste indoorstrand van Nederland. Waan je op 16 november op een zonovergoten strand waar je de leukste kraampjes kunt vinden op het gebied van vintage, lifestyle, fashion en interieur. En ook voor de inwendige mens wordt goed en gezond gezorgd!

Goodies and Foodies is het grootste en gezelligste ‘all-in-one-lifestyle’ evenement van Breda op de allerleukste locatie. Ruim 100 kramen en een brede artistieke line-up maken van deze editie de meest bijzondere en de grootste editie van 2014.

Speciaal voor de kids is aanwezig de foodtruck van Appeltje Eitje waar de kinderen kookles kunnen krijgen. De eerste zes aanmelders mogen van Goodies and Foodies GRATIS meedoen aan deze Masterclass for Kids!

En natuurlijk ontbreken de foodtrucks niet. Om er een aantal te noemen: Zerozeropizza, Ode met The Jumbuck Truck, I love SuriFood, Oesterclub.nl met Oesters & Bubbels, Flammkuchen, Tante Ans, The Coffee VW, Taco’s Los Amigos, Mister Kelp, Choripan en Tasty Buns. Heb je plannen om op 16 november uit eten te gaan? Kom dan ook naar Goodies and Foodies. De foodtrucks blijven open tot ca 20.00 uur!

Goodies and Foodies, de allereerste Indoor Edition belooft weer een grandioos succes te worden!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top