dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 59% ouders wil meer weten over werk kinderen Bring In Your Parents Day bij Regus in Noord-Holland
59% ouders wil meer weten over werk kinderen Bring In Your Parents Day bij Regus in Noord-Holland

59% ouders wil meer weten over werk kinderen Bring In Your Parents Day bij Regus in Noord-Holland

  • Nederland
  • Op donderdag 7 november organiseert LinkedIn in 14 landen de unieke Bring In Your Parents Day. Regus, aanbieder van flexibele werkplekken doet ook mee. Ouders van medewerkers en klanten zijn van harte welkom in de verschillende vestigingen van Regus in Noord-Holland om meer te ontdekken over het werk van hun kinderen.
  • Regus
  • http://www.regus.com
  • andrew.brown@regus.com
  • http://www.regus.presscentre.com/Content/Detail.aspx?ReleaseID=18635&NewsAreaID=2

Tom Tempelman, algemeen directeur bij Regus: “Verschillende centers grijpen deze unieke gelegenheid aan om ouders en jonge werkers de mogelijkheid te bieden van elkaar te leren. Ook kunnen onze teams uitleggen hoe zij bijdragen aan een eigen manier van werken in de huidige en snelveranderende zakenwereld.”

Onderzoek

Onderzoek van LinkedIn wijst uit dat 59% van de ouders meer wil weten over het werk van hun kinderen. Ook blijkt dat ze een verkeerd beeld hebben van moderne beroepen. De meest verkeerd begrepen beroepen zijn ‘UI-designer’ (ontwikkelt userinterfaces of website-/mobiele technologie); ‘actuaris’ (beheert financiële risico’s) en ‘datawetenschapper’ (analyseert gegevens om zakelijke trends vast te stellen).

Speciale dag

Het unieke evenement is opgezet door de zakelijke sociale netwerksite LinkedIn en vindt plaats in verschillende Regus centers in Nederland. Het doel is ouders meer inzicht te geven in nieuwe manieren van werken en nieuwe carrièrerollen die in de afgelopen tien jaar zijn ontstaan.

Tom van Regus vult aan: “Mensen werken langer door, ook na hun pensioenleeftijd, of starten zelfs op late(re) leeftijd een onderneming. Zo blijven ze mentaal en economisch actief. Ze profiteren van de vrijheid en flexibiliteit van internet en moderne werk- en vergaderplekken, zoals business lounges. We kijken er naar uit om zoveel mogelijk ouders te mogen verwelkomen.”

Ouders van Regus klanten en medewerkers zijn van harte welkom in hun lokale Regus centre op donderdag 7 november. De volgende centers doen mee:

Regus Teleport Towers
Kingsfordweg 151, 1043 GR te Amsterdam

Regus Amsterdam Arena
Atlas Complex, Africa Building
Hoogoorddreef 9, 1101 BA te Amsterdam

Regus Laren
Plein 1945, 1251 MA te Laren

Neem voor meer informatie contact op met:

Voor meer informatie over en/ of interviews met betrekking tot Regus kunt u contact opnemen met Lisette Pennavaire van Linden & Barbosa via lpennavaire@lindenbarbosa.nl of 020- 589 3993.

- See more at: http://www.regus.presscentre.com/Content/Detail.aspx?ReleaseID=18635&NewsAreaID=2#sthash.ShpjhWFH.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top