vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 6% BTW VOORDEEL DE VAKMAN
6% BTW VOORDEEL DE VAKMAN

6% BTW VOORDEEL DE VAKMAN

  • Nederland
  • De Vakman juicht het toe dat de regering besloten heeft het lage BTW tarief van 6% op arbeid te verlengen tot 1 juli 2015. Even leefde de vrees dat de regeling voor het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan twee jaar per 31 december van dit jaar zou worden afgeschaft.
  • De Vakman
  • www.devakman.info
  • info@devakman.info

De Vakman kent de effecten van de regeling die voor de particuliere opdrachtgever een besparing van maar liefst 15% op arbeid oplevert. Steeds meer gezinnen besloten het wooncomfort van hun woning te verhogen en gaven tijdens de achterliggende periode hun opdracht in vertrouwde handen van De Vakman.

Nu de regeling verlengd wordt, verheugt De Vakman zich erop de komende 10 maanden tegen het gereduceerde tarief de regisseur te blijven van verbouw, onderhoud en renovatie. Veel gezinnen die onder druk stonden voor 31 december a.s. hun complete verbouwing te realiseren, hebben nu de adempauze om samen met De Vakman hun droomwensen in het gewenste tempo uit te voeren.

Opvallend is de variatie aan aanvragen die nu bij De Vakman binnenkomen om het wooncomfort te verbeteren. Het gaat dan om het plaatsen van keukens, badkamers, dakkapellen en zelfs complete aanbouwen. Maar ook vakwerk als het monteren van VELUX-dakramen mogen zich in een toenemende populariteit verheugen.

Opmerkelijk detail is dat particuliere opdrachtgevers hun opdracht in één hand willen geven.  Ze schakelen De Vakman in als de bouwregisseur die alles van A tot Z regelt. De klant is bereid te betalen voor prima kwaliteit tegen een redelijke prijs die onder garantie van het Keurmerk Kwaliteits Vakman wordt aangeboden. Dat is de zekerheid van het merk De Vakman.

Over De Vakman

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top