woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / 6 november: Open Huis Mondriaan Fonds
6 november: Open Huis Mondriaan Fonds

6 november: Open Huis Mondriaan Fonds

  • Nederland
  • Werkt u bij een erfgoed instelling en heeft u plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Bent u beeldend kunstenaar en heeft u plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland of een tentoonstelling? Bent u opdrachtgever en heeft u plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Bent u bemiddelaar en heeft u plannen voor een onderzoek? Wilt u weten of deze plannen in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Twijfelt u welke bijdrage het best bij de plannen past? Wilt u meer informatie over de meester-gezelregeling, het Materiaalfonds of crowdfunding?
  • Mondriaan Stichting
  • http://www.mondriaanfonds.nl
  • info@mondriaanfonds.nl
  • http://www.mondriaanfonds.nl/Nieuws/item/2014_10_07_Open_Huis/

Uiteraard kunt u hierover altijd contact opnemen met een van de medewerkers van het Mondriaan Fonds. Om iedereen op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseert het Mondriaan Fonds ook weer een speciale informatiemiddag. Op donderdag 6 november staan onze medewerkers van 15 tot 18 uur klaar om u te adviseren en de mogelijkheden toe te lichten.

Het Open Huis begint om 15 uur met een presentatie door commissievoorzitters Ruud Priem en Brigitte van der Sande. Zij geven een toelichting op de werkwijze van de commissies: Hoe werkt een commissie, wie zijn de leden, hoe wordt er geoordeeld, welke criteria spelen een rol? Brigitte van der Sande is voorzitter van de commissies die oordelen over de aanvragen van Werkbijdrage Bewezen Talent, Projectinvesteringen Kunstenaar en Bemiddelaar. Ruud Priem is voorzitter van de commissie die oordeelt over de aanvragen voor Projectinvesteringen van Beeldende Kunst en Erfgoed Instellingen.

Aanmelden kan via info@mondriaanfonds.nl of kom gewoon langs op 6 november tussen 15 en 18 uur op Brouwersgracht 276 in Amsterdam.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top