woensdag, januari 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 600 nieuwe DAF-trekkers voor Waberer’s International
600 nieuwe DAF-trekkers voor Waberer’s International

600 nieuwe DAF-trekkers voor Waberer’s International

  • Europa
  • Als onderdeel van een omvangrijk vlootvernieuwingsprogramma heeft Waberer’s International Pte.Co – één van Europa's grootste transportbedrijven – 600 nieuwe DAF trekkers besteld. Op het DAF-terrein in Eindhoven droeg Ron Bonsen, lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales, de eerste batch van 250 voertuigen over aan chairman en CEO, Gyorgy Waberer.
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.com/NL/News-Media/News/Pages/600-nieuwe-DAF-trekkers-voor-Waberers-International.aspx

Waberer’s International heeft een vloot van ruim 3.000 eigen vrachtwagens, waarvan meer dan 30% DAFs. “We hebben voor DAF gekozen vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten van de voertuigen en de ruime en comfortabele cabines die van grote waarde zijn binnen het transport over lange afstand”, aldus Gyorgy Waberer. “Ook de stabiele restwaardes van de DAF-voertuigen waren van doorslaggevend belang om onze relatie met DAF voort te zetten. Deze order omvat ook de 2.000ste DAF trekker die bij ons afgeleverd vanaf het moment dat we de eerste in gebruik hebben genomen.”

Dubbelcijferige groei

De order van 600 voertuigen bestaat uit 150 CF-trucks voor het transport over middellange afstand en 450 XF-voertuigen voor het vervoer over lange afstanden, waarvan eenderde Euro 6-modellen die in de eerste helft van 2014 worden geleverd. Alle vrachtwagens zijn uitgerust met schone en efficiënte Euro 5 EEV- of Euro 6-motoren en met de nieuwste comfort- en veiligheidssystemen, zoals het Lane Departure Warning System, ter illustratie van het grote belang dat de onderneming hecht aan milieu en veiligheid. “Om succesvol te zijn op de internationale markt moeten we onze klanten in de eerste plaats de hoogste leverbetrouwbaarheid bieden tegen gunstige tarieven”, voegde Gyorgy Waberer toe. “Om zo efficiënt mogelijk te kunnen opereren, maken we gebruik van een vloot met een gemiddelde leeftijd van slechts 2 jaar. Een jonge en moderne vloot is van groot belang om onze aanwezigheid in West-Europa verder uit te breiden; we verwachten een tweecijferig groeipercentage in omzet dit jaar.”

“Dat een van Europa’s toonaangevende en meest professionele transportondernemingen voor DAF kiest, is een grote erkenning voor onze organisatie en dealers”, aldus Ron Bonsen. “Het is ook een erkenning van onze succesvolle en langdurige relatie. Waberer’s wordt gedreven door voortdurende optimalisatie van haar operationele efficiency en we zijn er trots op dat we daar de grootste leverancier van trekkers zijn.”

Gyorgy Waberer, chairman en CEO van Waberer’s (midden) krijgt symbolisch de sleutels overhandigd van de eerste reeks van 250 nieuwe DAF trucks door Ron Bonsen, lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. Aan de linkerzijde, József Pais, directeur DAF Hongarije.

Waberer’s International Pte.Co. is de toonaangevende logistieke dienstverlener in Centraal- en Oost-Europa, en een van Europa‘s grootste wegtransportbedrijven. De vloot van 3.000 truck & trailers voert jaarlijks zo’n 1,2 miljoen vrachten uit en legt daarbij binnen Europa meer dan 400 miljoen kilometer af. De activiteiten van de onderneming omvatten het complete palet aan logistieke activiteiten, variërend van wegtransport tot opslag en voertuigreparatie. De organisatie heeft vestigingen in Polen, Duitsland, Roemenië en Slowakije.

DAF Trucks NV – een dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van zware trucks – is een vooraanstaande fabrikant van lichte, middelzware en zware trucks met in de EU (27+2) een marktaandeel van 16,0% in de klasse boven 16 ton. DAF produceert een compleet programma trekkers en trucks, met het juiste voertuig voor elke transporttoepassing. DAF is bovendien leider op het gebied van diensten: Multi Support reparatie- en onderhoudscontracten, financiële services van PACCAR Financial en een eersteklas levering van onderdelen. Bovendien ontwikkelt en produceert DAF componenten zoals assen en motoren voor bus- en touringcarfabrikanten wereldwijd. DAF Trucks N.V. beschikt over productiefaciliteiten in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België) en Leyland (Verenigd Koninkrijk) en over meer dan 1.000 dealers en servicepunten in Europa.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top