maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / 6500 kennismigranten snel geholpen door IND en Amsterdam in Expatcenter
6500 kennismigranten snel geholpen door IND en Amsterdam in Expatcenter

6500 kennismigranten snel geholpen door IND en Amsterdam in Expatcenter

  • Nederland
  • Staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) en de Amsterdamse burgemeester Van der Laan hebben woensdag 5 maart een convenant ondertekend voor voortzetting van hun samenwerking in het Expatcenter Amsterdam. Staatssecretaris Fred Teeven en burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam bij de ondertekening van het convenant Expats.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/03/05/6500-kennismigranten-snel-geholpen-door-ind-en-amsterdam-in-expatcenter.html

Het Expatcenter Amsterdam Area is in samenwerking met de IND in juni 2008 als pilot van start gegaan en heeft in 2013 6500 kennismigranten en 800 bedrijven snel en eenvoudig geholpen bij de administratieve zaken die geregeld moeten worden als werknemers zich tijdelijk willen vestigen in de Amsterdamse regio.

Kennismigranten die hier komen werken, kunnen in het Expatcenter direct na aankomst in Nederland hun verblijfsvergunning van de IND ophalen en hun inschrijving regelen bij een van de aangesloten gemeenten. Naast Amsterdam gaat dat om de gemeenten Almere, Amstelveen, Haarlemmermeer, Hilversum en Velsen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top