woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / 78 jaar oude bok presenteert nieuw Bavaria Bok Bier
78 jaar oude bok presenteert nieuw Bavaria Bok Bier

78 jaar oude bok presenteert nieuw Bavaria Bok Bier

  • Nederland
  • Vanaf maandag 6 oktober is er een nieuw soort bokbier te verkrijgen in de Nederlandse supermarkt en horeca: Bavaria Bok Bier. Met een nieuwe smaak speelt Bavaria in op de vraag naar een toegankelijk speciaalbier. Speciaalbier wint de laatste jaren aan populariteit en de consument kiest vaak voor bokbier of witbier om kennis te maken met het speciaalbiersegment. Die toegankelijkheid is teruggebracht in de nieuwe receptuur, zonder daarbij de typerende smaak van het bier te verliezen. Het nieuwe design van Bavaria Bok Bier en het bijbehorende glas zijn gebaseerd op een 78 jaar oud beeld van één van de eerste bokbieren van Bavaria.
  • bavaria-bok-bier-sixpack
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/78-jaar-oude-bok-presenteert-nieuw-bavaria-bok-bier

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Bokbier bestaat al heel wat jaren en is ooit ontstaan om pilsdrinkers in het herfstseizoen een net wat zwaarder en meer karakteristiek bier te bieden. In de loop der jaren heeft het speciaalbiersegment zich sterk ontwikkeld en vandaag de dag is het samen met het alcoholvrij segment het hardst groeiende biersegment in Nederland. Je ziet dat er vooral veel aanwas is van zware bieren met een rijke en complexe smaak. Bavaria Bok Bier biedt een aangenaam alternatief. De smaak is karaktervol en toegankelijk en de bijbehorende pul van twintig centiliter is een knipoog naar de pul die ook in 1936 al afgebeeld werd. Een heerlijk licht-bitter bokbier waar je simpelweg van kunt genieten.”

Bavaria Bok Bier is 100% natuurlijk, heeft de typische karamelsmaak en bevat 6,5% alcohol. Het is traditioneel vanaf de eerste maandag van oktober te verkrijgen in de Nederlandse supermarkten en de Nederlandse Horeca. Op de winkelvloer wordt Bavaria aangeboden in een sixpack fles (6x30cl). De introductie wordt ondersteund met verschillende sample-acties en acties met de Bavaria Bok Bier pul. In de horeca is Bavaria Bok Bier niet alleen in fles, maar ook op tap te verkrijgen. Bavaria Bok Bier vervangt Bavaria Hooghe Bock, dat tot en met dit jaar te vinden was in de schappen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top