dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Aan alle honden: pak je moment of fame tijdens de nieuwe live show van Cesar Millan: Leader of the Pack Live
Aan alle honden: pak je moment of fame tijdens de nieuwe live show van Cesar Millan: Leader of the Pack Live

Aan alle honden: pak je moment of fame tijdens de nieuwe live show van Cesar Millan: Leader of the Pack Live

  • Nederland
  • Dit is de kans voor de Nederlandse honden om onderdeel te zijn van Cesar’s live show. Cesar’s team start vanaf 6 augustus 2014 met het selecteren van honden uit Nederland voor de show van Cesar Millan op 20 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam!
  • Mojo Concerts Special Events
  • http://www.mojo.nl
  • e.van.veen@mojo.nl

WIE

Cesar Millan is bekend vanwege zijn televisieseries op National Geographic Channel “Dog Whisperer with Cesar Millan” en zijn nieuwe serie “Cesar to the Rescue”. Deze autoriteit op het gebied van hondentraining inspireert baasjes en hondenliefhebbers tijdens zijn live show en geeft ze de handvaten voor een gelukkigere en gezondere relatie tussen mens en hond. Voor zijn show in de Heineken Music Hall op 20 september roept hij de hulp in van Nederlandse honden en hun baasjes!

WAT

Honden casting voor Cesar Millan –Leader of the Pack LIVE!
Een aantal van de meest waardevolle momenten in Cesar’s live shows zijn die waar Cesar zijn filosofie en technieken kan demonstreren aan de hand van live voorbeelden; dus met honden en hun baasjes. Cesar en zijn team houden een casting waarbij ze lokale honden casten die veelvoorkomende problemen vertonen. Dit is de ENIGE kans voor de baasjes om hun hond naar de show te brengen en onderdeel te zijn van een levens veranderende gebeurtenis.

Het team zoekt naar honden met veelvoorkomende problemen, puppy’s, over-enthousiaste tiener honden, hyperactieve honden en honden die op een bijzondere manier zijn gered.

HOE

Iedereen met een ticket voor de Cesar Millan Live Show op 20 september in de Heineken Music Hall, en met een hond die bovenstaande problemen vertoont, kan zich inschrijven voor de hondencasting.

Op de website www.cesarsway.com/europedogs kan een formulier worden ingevuld. Wanneer men wordt uitgekozen voor de casting, wordt dit per email bekend gemaakt en volgen er meer instructies inclusief datum en tijdstip.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top