zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Aandeelhouders AkzoNobel nemen alle voorstellen aan tijdens AvA
Aandeelhouders AkzoNobel nemen alle voorstellen aan tijdens AvA

Aandeelhouders AkzoNobel nemen alle voorstellen aan tijdens AvA

  • Nederland
  • AkzoNobel N.V. (AKZA.AS; AKZOY) AkzoNobel kondigt aan dat aandeelhouders vandaag alle voorstellen hebben aangenomen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA)
  • AkzoNobel
  • info@akzonobel.nl

Naast de goedkeuring van de jaarrekening voor 2016 werd ook ingestemd met het dividendbeleid; ontvingen de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur een decharge voor de uitvoering van hun taken in 2016; en werd de Raad van Bestuur toestemming gegeven voor uitgave, verkrijging en annulering van gewone aandelen.

Antony Burgmans, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van AkzoNobel:
“Onze Algemene Vergadering van Aandeelhouders vormt een belangrijk element in de governance van AkzoNobel. Het biedt aandeelhouders de mogelijkheid om met het bestuur van AkzoNobel en de Raad van Commissarissen in gesprek te gaan over een breed spectrum aan onderwerpen en wij waarderen een dergelijke open en constructieve dialoog.”

“Vandaag laat duidelijke steun zien van aandeelhouders voor alle voorstellen die bij de vergadering zijn ingebracht en het bevestigt de sterke positie voor groei en momentum die het bedrijf heeft gerealiseerd in 2016.”

This is a public announcement by AkzoNobel N.V. pursuant to section 17 paragraph 1 of the European Market Abuse Regulation (596/2014). This public announcement does not constitute an offer, or any solicitation of any offer, to buy or subscribe for any securities in AkzoNobel N.V.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top