vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Aangepaste dienstregeling Connexxion tijdens nucleaire top
Aangepaste dienstregeling Connexxion tijdens nucleaire top

Aangepaste dienstregeling Connexxion tijdens nucleaire top

  • Nederland
  • Op 24 en 25 maart 2014 wordt in Den Haag de Nuclear Security Summit (NSS) georganiseerd. Hiervoor worden allerlei veiligheids- en verkeersmaatregelen getroffen. Die hebben ook gevolgen voor het bus- en taxivervoer van Connexxion in de regio.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/aangepaste_dienstregeling_connexxion_tijdens_nucleaire_top/3276/

Omleiding / vertraging bussen en taxivervoer 22, 23, 24 en 25 maart.

De NSS heeft gevolgen voor de dienstregeling van de bussen op 22 tot en met 25 maart 2014. Met name in Haarlemmermeer, maar ook in de hele regio in en om Amsterdam, zullen reizigers rekening moeten houden met langere reistijden. Het is niet bekend waar en wanneer exact de stremmingen zullen plaatsvinden. Daarom kan Connexxion geen stipte dienstregeling beloven. Het advies is om buiten de spits te reizen.

Tijdens de nucleaire top werkt het callcenter voor taxireizigers met een extra bezetting. Connexxion doet er alles aan om de overlast voor reizigers te beperken. De grootste vertragingen worden verwacht van zondagmiddag 23 maart 16.00 uur tot maandagmiddag 24 maart 17.00 uur en dinsdagmiddag 25 maart 12.00 uur tot woensdagochtend 26 maart (tijd onbekend).

Gewijzigde busdienstregelingen Haarlemmermeer

Diverse buslijnen in Haarlemmermeer rijden tijdens de NSS met een aangepaste dienstregeling. Meer informatie hierover is te vinden op connexxion.nl/nss.

Taxivervoer

Voor RegioTaxi Haaglanden, AOV Amsterdam, Regiotaxi Utrecht, Deeltaxi Almere, Wmo Krimpen a.d. IJssel, Schiphol Travel Taxi en Schiphol Hotel Shuttle gelden dat reizigers rekening moeten houden met vertraging. Ouders/verzorgers van leerlingen moeten rekening houden met vertraging in het leerlingenvervoer. Dit geldt ook voor het vervoer van en naar dagbestedingen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de gemeente of de zorginstelling.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top