zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Aanstormend vrouwelijk talent Gloria van Ewijk: Nominatie OPZIJ Talent 2016
Aanstormend vrouwelijk talent Gloria van Ewijk: Nominatie OPZIJ Talent 2016

Aanstormend vrouwelijk talent Gloria van Ewijk: Nominatie OPZIJ Talent 2016

  • Nederland
  • OPZIJ heeft een lijst gemaakt van het aanstormende vrouwelijk Talent 2016! Dat zijn vrouwen die kans maken om een in de komende jaren in de Top 100 te komen. Vrouwen die in de informele sfeer grenzen doorbreken of iets betekenen voor de samenleving. Gloria van Ewijk (39) uit Utrecht is genomineerd voor deze lijst. Gloria van Ewijk is eigenaar van Life Impact Company en zij heeft een sociale onderneming. Life Impact Company biedt training, coaching en advies voor professionals, ondernemers teams en organisaties. Tevens is het een leerwerkbedrijf voor MBO/HBO/WO studenten. Samen zetten zij zich in voor een positieve beeldvorming omtrent vluchtelingen.
  • Life Impact Company
  • www.ilife.nu
  • info@ilife.nu
  • Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gloria van Ewijk, eigenaar Life Impact Company. Tel. 06-17399631, e-mail: info@ilife.nu.

Dit jaar de top-10 lijst voor Talent! Met deze extra lijst geven we aandacht aan vrouwelijke aanstormende talenten tot 45 jaar die niet per sé een formele machtspositie hebben, maar wel zeer invloedrijk zijn. 

Op maandag 10 oktober 2016 organiseert OPZIJ voor de achtste keer het Top 100 event met als thema: verander de toekomst, begin hier. Een avond vol talks van mensen die op een inspirerende manier een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Maar ook de speeddates met invloedrijke vrouwen en experts en de gezelligste netwerkborrel van Nederland. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de invloedrijkste vrouw van Nederland!

Naast de tien top-10 lijsten van de Top 100 heeft OPZIJ dit jaar opnieuw een elfde lijst: de top-10 lijst voor Talent! Met deze extra lijst geven we aandacht aan vrouwelijke talenten tot 45 jaar die niet per sé een formele machtspositie hebben, maar wel zeer invloedrijk zijn. Dat kunnen vrouwen zijn die kans maken om een van de komende jaren in de Top 100 te komen, maar ook dames die in de informele sfeer grenzen doorbreken en zo iets betekenen voor de maatschappij. Het zijn stuk voor stuk personen die hun kennis, geld, ervaring, tijd en kracht gebruiken om invloed uit te oefenen.

Naam: Gloria van Ewijk

Leeftijd: 39

Functie: Ondernemer, trainer, coach en adviseur

Gloria van Ewijk is de oprichter van Life Impact Company, een innovatieve sociale organisatie die programma’s aanbiedt op het gebied van leiderschapsontwikkeling, ondernemerschap en het bouwen van een communities. De organisatie wil actief bijdragen aan een wederkerige samenleving, waar aan iedereen kan meedoen en meetelt. Zie www.ilife.nu.

De winnaars van de Top 100 Talent-lijst worden bekendgemaakt tijdens de Top 100 op maandag 10 oktober 2016. Bekijk hier wat er die avond nog meer te doen is.

Over Gloria van Ewijk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top