vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ABBYY Recognition Server doet er een tandje bij voor documentconversie
ABBYY Recognition Server doet er een tandje bij voor documentconversie

ABBYY Recognition Server doet er een tandje bij voor documentconversie

 • Nederland
 • ABBYY Europe, lanceert de nieuwe ABBYY Recognition Server, een servergebaseerde software voor geautomatiseerde, zelfstandige documentconversie. De jongste versie biedt nieuwe functies voor een efficiëntere conversie van grote archieven, een verbeterde integratie met Microsoft® SharePoint®, geavanceerde mogelijkheden voor de conversie en creatie van PDF-bestanden, nieuwe fouttolerantietechnieken, en een verbeterde optische tekenherkenning (of OCR) bij Arabisch.
 • 0001-abbyy-logo
 • ABBYY
 • www.abbyy.com
 • ingrid.hamers@axicom.com

De ABBYY Recognition Server is ontworpen voor de documentverwerking van middelgrote tot grote volumes. Tevens stelt het organisaties en aanbieders van scandiensten in staat kostenefficiënte processen toe te passen voor het omzetten van papieren documenten en afbeeldingen naar doorzoekbare elektronische bestanden die gemakkelijk te archieveren zijn. De Recognition Server haalt automatisch afbeeldingen op van documenten die afkomstig zijn van scanners, bestandsservers, fax- en e-mailservers en bibliotheken van Microsoft SharePoint. Daarnaast herkent het content in meer dan 190 talen en maakt het mogelijk metadata toe te voegen om het doorzoeken te vereenvoudigen.

Tot de belangrijkste nieuwe kenmerken horen onder meer:

 • Direct documenten verwerken uit digitale archieven en Microsoft SharePoint bibliotheken – De ABBYY Recognition Server kan nu een mapstructuur of een documentbibliotheek in Microsoft SharePoint doorlopen, aangetroffen beeldbestanden omzetten in doorzoekbare formaten, en de complete bibliotheek in een doorzoekbare vorm reproduceren. Nieuw toegevoegde bestanden die in de bibliotheek verschijnen, kunnen automatisch worden verwerkt. Dankzij de verbeterde integratie met Microsoft SharePoint kan de ABBYY Recognition Server documentafbeeldingen en gescande PDF’s rechtstreeks converteren binnen SharePoint bibliotheken, zodat SharePoint-gebruikers effectiever met documenten kunnen werken.
 • Verbeterde robuustheid en fouttolerantie – Dankzij toevoeging van een SQLite database en verbeterde fouttolerantietechnieken, kan ABBYY Recognition Server grote werkbelastingen aan of meerdere clients bedienen binnen één installatie voor de ondersteuning van grootschalige en bedrijfsbrede documentconversieprojecten.
 • Slimmere PDF-conversie – Tijdens PDF-conversie kan de ABBYY Recognition Server op een intelligente manier detecteren bij welke PDF-bestanden OCR-bewerking nodig is, terwijl het programma PDF-bestanden met een tekstlaag ongemoeid laat. Bij het converteren van PDF-bestanden naar archiveringsformaten zoals doorzoekbare PDF of PDF/A, zal ABBYY Recognition Server een tekstlaag toevoegen en daarbij de beeldkwaliteit, metadata, bladwijzers, annotaties, bijlagen en andere eigenschappen van het originele document intact laten. ABBYY Recognition Server breidt ook de ondersteuning uit voor digitale archiveringsstandaards door ondersteuning van de formaten PDF/A-2a, PDF/A-2b en PDF/A-2u.
 •  Snellere OCR bij Arabisch – Naast een algemene verbetering van de nauwkeurigheid en snelheid van OCR, biedt ABBYY Recognition Server een tot 20 procent* snellere verwerking van Arabische teksten en tot 10 procent* nauwkeurigere resultaten voor kantoordocumenten en boeken in het Arabisch.
 • Eenvoudiger gebruikersbeheer – Om het aantal handelingen en machtigingen te reduceren kunnen verschillende taken, zoals beheer, verificatie en indexering nu worden toegewezen via Active Directory gebruikersgroepen.

Verkrijgbaarheid

ABBYY Recognition Server is wereldwijd verkrijgbaar via regionale vestigingen en partners van ABBYY. Neem voor meer informatie over dit product contact op met uw lokale ABBYY vestiging of ga naar:

http://www.abbyy.com/recognition_server/

*Volgens interne testen van ABBYY. De nauwkeurigheid en formatteringsresultaten zijn afhankelijk van factoren als de kwaliteit van het document en de instellingen van de scanner.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top