vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Abel Tasman doet mee aan Open Toptrouwlocatie Route
Abel Tasman doet mee aan Open Toptrouwlocatie Route

Abel Tasman doet mee aan Open Toptrouwlocatie Route

  • Nederland
  • De Abel Tasman doet mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 5 februari. Stellen met trouwplannen zijn van harte welkom om de prachtige driemaster van 11.00 tot 17.00 uur met eigen ogen te bekijken.
  • banner-1
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

De Abel Tasman, te vinden in Bataviahaven in Lelystad, is een officiële trouwlocatie van NAUPAR. Het is mogelijk om midden op het water, onder volle zeilen, elkaar het ja-woord te geven.  Het schip beschikt over een zonnedek met zitjes, een gezellige scheepsbar, een stijlvolle salon en een zithoek in de stuurhut. De Abel Tasman is daarmee het ideale schip voor bruiloftsfeesten.

Op zondag 5 februari worden gasten aan boord ontvangen met een glas Prosecco. Een huwelijksadviseur van NAUPAR leidt de gasten rond en kan advies geven over de verschillende mogelijkheden. Wanneer u ervoor kiest om binnen twee maanden na de bezichtiging een definitieve boeking te doen, krijgt u de scheepshuur van NAUPAR cadeau.

Meer informatie: www.naupar.nl

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top