zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Over Ons

Over Ons

PressCenter is de verzamelplaats van persberichten. Bedrijven, organisaties en individuen kunnen hier GRATIS hun persberichten plaatsen.

De reden van deze website is om een terrein te creëren waar zaken, individuelen en organisaties nieuwsitems en press releases kunnen publiceren, om media dekking te verbeteren en mass media bronnen te bereiken.

Kwaliteitsfocus:

Wij streven er naar om press releases van hoge kwaliteit te accepteren. Dit materiaal moet waardig zijn voor onze leden, leden van press/media and degene die aangemeld zijn op ons nieuws en RSS.

Press release Kwaliteitsinhoud Richtlijnen voor onze Leden:

Niet alle informatie die toegevoegd is via gratis accounts zal gepubliceerd worden en kan gewijzigd zijn. Wij verwachten uitsluitend die press releases die goed en correct geschreven zijn en wij zullen niets anders buiten deze criteria laten publiceren.

Het is uw verantwoordelijkheid om een merkwaardige en correcte press release te schrijven die niet op een reclame of een promotie brief zal lijken. Dit betekent dat uw press release nieuwswaardig en accuraat moet zijn en zal geen grammaticaal, spel-, type- en zin fouten bevatten.

Scroll To Top