woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ABU: CAO Sociaal Fonds voor de Uitzendbranche (SFU) verlengd
ABU: CAO Sociaal Fonds voor de Uitzendbranche (SFU) verlengd

ABU: CAO Sociaal Fonds voor de Uitzendbranche (SFU) verlengd

  • Nederland
  • De vakbonden FNV Flex, CNV Dienstenbond, De Unie en LBV en de werkgeversorganisaties ABU en NBBU hebben een akkoord bereikt over een verlenging van de CAO Sociaal Fonds voor de Uitzendbranche (SFU). De partijen zijn overeengekomen de cao ongewijzigd te verlengen tot 1 juli 2016.
  • 57ovr6c24b
  • Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • http://www.abu.nl
  • info@abu.nl

Het doel van de SFU is het financieren van projecten die betrekking hebben op drie thema’s: opleidingen, arbeidsomstandigheden in de branche en naleving van de CAO voor Uitzendkrachten. Met de SFU-CAO kan SFU bijdrage gaan heffen voor het fonds bij alle bij de ABU en NBBU aangesloten uitzendondernemingen in Nederland. Met de gelden wordt bijgedragen in de kosten voor de activiteiten van STOOF (Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche), STAF (Stichting Arbo Flexbranche) en de SNCU (Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten).

Voor de cao zal een algemeenverbindendverklaring worden aangevraagd bij de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daardoor kan SFU bijdrage heffen voor het fonds bij alle uitzendondernemingen in Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top