maandag, januari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ABU: Correctie marktmonitor Periode 1 2015
ABU: Correctie marktmonitor Periode 1 2015

ABU: Correctie marktmonitor Periode 1 2015

  • Nederland
  • In de berekening van de marktmonitor van periode 1, zijn als gevolg van een verkeerde aanlevering, teveel uren opgenomen. Deze zijn er door de uitvoerder van de marktmonitor niet uitgehaald. Dit leidt ertoe dat de groeicijfers (uren / omzet) over periode 1 moeten worden aangepast. De correcte cijfers zijn:
  • l67jnwjwat
  • Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • http://www.abu.nl
  • info@abu.nl
  • hyodzi3o7x

In periode 1 (week 1 – 4) steeg het aantal uitzenduren met 8% (was 11%) en de uitzendomzet nam toe met 8% (was 11%) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Deze periode telde een gelijk aantal werkbare dagen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, er is dus geen correctie toegepast.

De administratieve sector is gegroeid met 3% (was 5%) in uren ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, ook de omzet nam toe met 6% (was 7%). De uren in de industriële sector vertonen een stijging van 7% (was 11%) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de omzet nam toe met 6% (was 10%).

Het aantal uren in de technische sector steeg met 22% (was 25%) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de omzet nam toe met 19% (was 21%).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top