donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ABU presenteert Flexpocket en een onderzoek Flexmigranten
ABU presenteert Flexpocket en een onderzoek Flexmigranten

ABU presenteert Flexpocket en een onderzoek Flexmigranten

  • Nederland
  • Flexpocket Maandag 1 december a.s. presenteert de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) een vernieuwde uitgave van de Flexpocket. Dit handzame boekje geeft een overzicht van alle flexvormen, de daarbijbehorende kerngetallen en diverse aspecten, zoals de wijze waarop de verschillende vormen zijn geregeld, de daarbijbehorende arbeidsvoorwaarden, de betekenis voor werkgevers en werknemers en wat er nodig is om de diverse vormen nog verder te verduurzamen.
  • Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • http://www.abu.nl
  • info@abu.nl

Maandag a.s. neemt SER-voorzitter Marriët Hamer uit handen van Jurriën Koops het eerste exemplaar van de geheel vernieuwde Flexpocket in ontvangst. Dit vindt om 12.00 uur plaats bij de SER in Den Haag. Als u of een fotograaf daarbij aanwezig wil zijn, verzoek ik u dat voor vrijdag a.s. te laten weten aan Hans van den Berg via vandenberg@abu.nl of bellen naar 06 – 53 59 65 64.

Onderzoek Flexmigranten

Woensdag 3 december a.s. presenteert de ABU het onderzoek Flexmigranten in Nederland (arbeidsmigranten die via een uitzendbureau in Nederland werken), dat de brancheorganisatie onder haar leden heeft laten uitvoeren door Conclusr Research B.V. Hieruit komt een totaalbeeld van de flexmigranten naar voren: de aantallen, waar de flexmigranten werken (plaats en sector), hun opleidingsniveau, duur van de contracten, verblijf in Nederland et cetera. De presentatie is digitaal, begeleid door een persbericht.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top