zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Accupack niet meer te koop
Accupack niet meer te koop

Accupack niet meer te koop

  • Nederland
  • Wordt elders “nee, of uit de handel” verkocht, accu4all kan praktisch altijd het probleem oplossen.
  • accupack-10-cellen-blok
  • Accu4all
  • www.accu4all.nl
  • contact@accu4all.nl

Na 5 jaar of langer zijn diverse apparaten die voorzien zijn van batterijen en accupacks, niet meer bij de fabrikant te bestellen. Gevolg is dat veel van deze apparaten onnodig vervangen worden en bij het bedrijfsafval terecht komen, ondanks dat ze verder technisch nog geheel in orde zijn.

Accupacks zijn opgebouwd uit industriecellen en laten zich met speciale apparatuur vervangen. Dit kan met gereedschapsaccu’s, noodverlichting, modelbouwaccu’s, elektrische fietsen, ziekenhuisbedden, maatwerkaccupacks, portofoons, etc.etc.

Revisie van accupacks voorkomt vroegtijdig afdanken van veel elektrische apparaten en beperkt daarmee het bedrijfsafval.

Vervangen van een accupack kost meestal maar een fractie van een nieuw elektrisch apparaat. De kosten van het reviseren van een accupack levert een forse financiële besparing op ten opzichte van aankoop nieuw.

Maatschappelijk verantwoord maken van accupacks

In het Accu4all Accupack Service Center kunnen we nieuwe batterijcellen door middel van puntlassen aan elkaar koppelen. We maken in onze eigen werkplaats verschillende Custom Made Accupacks met medewerkers van de sociale werkplaats.

Ons MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) samen met de sociale werkplaats richt zich op het vergroten van de arbeidsparticipatie en sociale innovatie. We zetten deze mensen en middelen zo slim mogelijk in om de productiviteit en kwaliteit te verhogen. Hierbij speelt plezier in het werk een belangrijke rol. Wij zijn van mening dat het optimaal benutten van de talenten van medewerkers een ‘win-win situatie’ is. Medewerkers krijgen de kans om te excelleren en organisaties hebben hier profijt van. Zie Joop

Over Accu Batterij

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top