dinsdag, juli 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Acer introduceert intuïtieve en compacte Android smartphones op de IFA 2016
Acer introduceert intuïtieve en compacte Android smartphones op de IFA 2016

Acer introduceert intuïtieve en compacte Android smartphones op de IFA 2016

  • Nederland
  • De nieuwe Liquid Z6 en Liquid Z6 Plus maken het mogelijk om zowel persoonlijke als professionele taken onderweg te voltooien
  • Acer
  • anniek.van.doorenmalen@acer.com

  • Liquid Z6: Quad-core processor MT6737P; 5 inch HD 2.5D curved IPS1-scherm; 8MP main camera met auto-focus; 2MP front camera; 1 GB RAM; 8 GB ROM
  • Liquid Z6 Plus: Octa-core processor MT6753; 5,5 inch FHD IPS1-scherm van duurzaam 2.5D glas; 4080mAh batterij; 13MP main camera; 5MP front camera; 3GB RAM; 32 GB ROM; vingerafdruksensor, metalen achterkant

Berlijn (31 augustus 2016) - Acer introduceert vandaag 2 stijlvolle maar toch compacte en betaalbare Android smartphones die een perfecte balans bieden tussen het persoonlijke en zakelijke leven; voor connectiviteit thuis, op kantoor of onderweg. De nieuwe Liquid Z6 serie biedt een hoogwaardige entertainment ervaring met high-definition IPS1-panelen en elegante displays van 2.5D curved glas.

Liquid Z6 serie
Acer heeft de Liquid Z6 serie smartphones ontwikkeld voor degenen die verlangen naar een intuïtief apparaat met alle functies voor productiviteit onderweg. De Liquid Z6 serie is minimalistisch ontworpen en voorzien van elegant 2.5D curved glas. De premium metalen achterkant maakt de Liquid Z6 Plus nog geraffineerder. De nieuwe smartphones zijn uitgerust met Android 6.0 en gemakkelijk aan te passen aan eigen behoeften. Ze beschikken bovendien over dubbele camera’s voor het vastleggen van geavanceerde foto’s en video’s, overal en altijd.

De Liquid Z6 en Z6 Plus zijn functioneel en compact, en worden geleverd met een 5 inch HD en 5,5 inch Full HD IPS-scherm. De mid-range Liquid Z6 heeft een 8MP main camera en 2MP front camera, en de high-end Liquid Z6 Plus beschikt over zowel een 13MP main camera als een 5MP front camera om unieke momenten haarscherp vast te leggen.

De Liquid Z6 is voorzien van een krachtige quad-core processor, terwijl de Liquid Z6 Plus nog hogere snelheden haalt met haar octa-core processor. De Liquid Z6 Plus voorziet ook in biometrische authenticatie met een vingerafdruksensor voor een veilige en gemakkelijke toegang.

Prijzen en beschikbaarheid
De Liquid Z6 is vanaf oktober verkrijgbaar vanaf € 119.- in de Benelux.
De Liquid Z6 Plus is vanaf oktober verkrijgbaar vanaf € 249.- in de Benelux.

De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com.

De Liquid Z6 series werden vandaag onthuld op het next@acer persevenement op de IFA in Duitsland, waar het bedrijf een reeks nieuwe apparaten en oplossingen voor gezinnen, studenten en professionals aankondigde.
Zie acer.com/nextatacer voor meer informatie.

Alle merken en productnamen die in dit document worden vermeld, bevatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en zijn uitsluitend gebruikt om de producten te beschrijven of identificeren.

###

Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is een hardware + software + services bedrijf dat zich heeft toegelegd op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Het productaanbod van Acer bestaat uit pc’s, beeldschermen, projectoren, servers, tablets, smartphones en wearables. Daarnaast ontwikkelt Acer cloudoplossingen om dingen te koppelen in het Internet of Things. Acer viert in 2016 haar 40ste verjaardag en is een van ‘s werelds top 5 pc-bedrijven. Er werken wereldwijd 7.000 mensen en Acer is actief in meer dan 160 landen. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top