dinsdag, juli 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Acer kondigt nieuwe producten aan tijdens IFA 2016 in Berlijn
Acer kondigt nieuwe producten aan tijdens IFA 2016 in Berlijn

Acer kondigt nieuwe producten aan tijdens IFA 2016 in Berlijn

  • Nederland
  • Acer kondigt vandaag tijdens de IFA persconferentie in Berlijn de producten aan van onder andere de Swift series, de Spin series, de Liquid Z6 series, de Predator series, de Chromebook R 13 en Revo Base.
  • Acer
  • info@acer.nl

Zie hieronder een korte samenvatting van de persberichten van de nieuw geintroduceerde producten. Door te klikken op de hyperlinks zijn de volledige persberichten van elke van de producten te lezen.

Acers nieuwe Swift 7 is trendy en stijlvol
’s Werelds eerste laptop die dunner is dan 1 cm.
De Swift 7 is slechts 9,98 mm dik en weegt slechts 1,1 kg, waardoor het ‘s werelds dunste notebook is. Modellen in de Swift 5 en Swift 3 serie hebben premium functies, zoals een metalen chassis, 7e generatie Intel® Core™ processoren, solid state drives, USB 3.1 type-C-poorten, vingerafdrukscanners en nog veel meer. Van ‘s werelds dunste notebook, de zwart-gouden Swift 7, tot de budgetvriendelijke Swift 1. Acers nieuwe ultradunne notebooks bieden zowel elegante als praktische oplossingen voor iedereen.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Acers nieuwe Spin 7 is veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen
Van studenten tot werkende professionals; Acers nieuwe convertible notebooks uit de Spin serie zijn ideaal voor werk en ontspanning.
Met een 14 inch beeldscherm in een 13 inch chassis is de aluminium behuizing van de Spin 7 slechts 10,98 mm dik en weegt deze slechts 1,2 kg, waardoor het ‘s werelds dunste convertible notebook is. De kleine en compacte Spin 5 heeft een 13,3 inch beeldscherm en kan worden gebruikt met een optionele Acer Active Pen en Windows Ink. De Spin 3 is voorzien van een 15,6 inch beeldscherm, heeft een ergonomisch backlit toetsenbord en ondersteunt dual-storage, waardoor het een krachtige notebook is voor werk of ontspanning. De Acer Spin 1 serie is voorzien van 13,3 inch of 11,6 inch beeldschermen en is ideaal voor studenten of als tweede computer.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Intuïtieve en compacte Android smartphones 
De nieuwe Liquid Z6 en Liquid Z6 Plus maken het mogelijk om zowel persoonlijke als professionele taken onderweg te voltooien.
Acer introduceert vandaag 2 stijlvolle maar toch compacte en betaalbare Android smartphones die een perfecte balans bieden tussen het persoonlijke en zakelijke leven; voor connectiviteit thuis, op kantoor of onderweg. De nieuwe Liquid Z6 serie biedt een hoogwaardige entertainment ervaring met high-definition IPS-panelen en elegante displays van 2.5D curved glas.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

‘s Werelds eerste gaming notebook met curved LCD en gaming moni-toren met eye-tracking
Deze gedurfde gaming notebook en nieuwe eye-tracking monito-ren behoren tot de Predator serie
Acers nieuwe Predator 21 X is ‘s werelds eerste notebook met curved LCD en is voorzien van de geavanceerde eye-tracking technologie voor een overweldigende gebruikservaring. De Predator 21 X is voorzien van de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ processoren, 5 koel-ventilatoren en dual NVIDIA® GeForce® GTX 1080 GPU’s in SLI voor ongeëvenaarde grafische prestaties. Acer kondigt ook nieuwe gaming monitoren aan die als eerste ter wereld gebruikmaken van eye-tracking technologie, zodat gebruikers hun game-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. De Acer Predator 15 en 17 notebook series zijn uitgerust met de nieuwste GPU’s met de NVI-DIA Pascal™ architectuur, zodat ze klaar zijn voor Virtual Reality (VR)
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

‘s Werelds eerste convertible Chromebook met 13 inch scherm
De nieuwe Acer Chromebook R 13 met 13,3 inch touchscreen biedt een grote flexibiliteit. Dankzij het innovatieve ontwerp met 360-graden scharnieren kan de gebruiker kiezen uit vier veelzijdige gebruiksmodi voor werk en ontspanning. Geplande ondersteuning voor Android-apps via Google Play™ Store. Batterijduur tot 12 uur.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

De Revo Base mini-pc 
Nieuwste lid van de bekroonde Revo-familie biedt verrassend krachtige prestaties in een ruimtebesparende uitvoering. Stijlvolle, ruimtebesparende mini-pc die perfect is als hub voor home-entertainment en content. De Revo Base biedt ondersteuning tot aan de Intel® Core™ i7-processoren en maximaal 8 GB aan DDR3L-systeemgeheugen om intensieve taken gemakkelijk uit te voeren, zoals het decoderen van geavanceerde multimedia-content. De Revo Base ondersteunt tot twee monitoren, biedt een supersnelle WiFi-connectiviteit en is een perfecte multimedia-hub.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top