woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Acht nieuwe schepen bij NAUPAR Amsterdam!
Acht nieuwe schepen bij NAUPAR Amsterdam!

Acht nieuwe schepen bij NAUPAR Amsterdam!

  • Nederland
  • Acht nieuwe schepen bij NAUPAR Amsterdam!
  • Naupar
  • http://www.naupar-amsterdam.nl/actueel/acht-nieuwe-schepen-naupar-amsterdam
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Amsterdam, 17 juni 2015 –NAUPAR Amsterdam breidt haar assortiment uit met maar liefst acht nieuwe schepen. Of u nu met een klein of groot gezelschap door en rondom Amsterdam wilt varen; alles is mogelijk. De uitbreiding van het scheepsaanbod maakt NAUPAR Amsterdam toegankelijk voor vrijwel alle groepssamenstellingen.Amsterdam, 17 juni 2015 –

NAUPAR Amsterdam breidt haar assortiment uit met maar liefst acht nieuwe schepen. Of u nu met een klein of groot gezelschap door en rondom Amsterdam wilt varen; alles is mogelijk. De uitbreiding van het scheepsaanbod maakt NAUPAR Amsterdam toegankelijk voor vrijwel alle groepssamenstellingen.

De nieuwe schepen

Tussen de acht nieuwe schepen bevinden zich open, gesloten en half open boten. Er zijn sfeervolle salonboten, comfortabele sloepen en stoere trekschuiten aan de vloot toegevoegd. Onze nieuwe aanwinsten voor u op een rijtje: Aagje Deken, Stella Maris, Theo Kok, Viking, Vriend sloep, Radius, Elisabeth en The Bright Boat. Stuk voor stuk prachtige vaartuigen waarmee u gegarandeerd een heerlijke dag op het water in Amsterdam beleeft.

Amsterdam ontdekken vanaf het water

Het gezellige Amsterdam is bij velen favoriet. Van de karakteristieke grachten tot aan het indrukwekkende IJ; onze hoofdstad biedt vele mogelijkheden. Stap aan boord van een van onze boten en geniet van de ontspannen vaartocht. Ook is het mogelijk om hapjes en/of drankjes aan boord geserveerd te krijgen; puur genieten!

NAUPAR Amsterdam

Bij NAUPAR Amsterdam kunt u terecht voor het huren van diverse boten voor zowel kleine als grote groepen. De vaartochten op het Amsterdamse IJ en door de sfeervolle grachten staan synoniem voor een unieke belevenis. De boten die u bij NAUPAR Amsterdam kunt vinden, zijn bekend om hun besloten en intieme sfeer; dit alles maakt een vaartocht aan boord van een van onze boten een ervaring om nooit meer te vergeten.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top