zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Actie met interieurbeplanting bij Intratuin Koudekerke
Actie met interieurbeplanting bij Intratuin Koudekerke

Actie met interieurbeplanting bij Intratuin Koudekerke

  • Nederland
  • Planten in kantoor hebben een positief effect op werknemers. Intratuin Koudekerke is gespecialiseerd in kantoorplanten en de verzorging hiervan. Zij werkt met speciale onderhoudscontracten voor zakelijke klanten, zoals ondernemers en managers van organisaties.
  • Intratuin Koudekerke
  • http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-koudekerke
  • info@clickr.nl
  • KOUDEKERKE, 26 mei 2015 –

Veel bedrijven en organisaties hebben kantoorplanten. Deze zorgen niet alleen voor een huiselijke en prettige werkplek: uit onderzoek is gebleken dat ze ook prestatieverhogend en stressverlagend werken. Bovendien geven planten zuurstof af en zorgen ze dat de lucht wordt gezuiverd. Zo wordt de kantoorruimte voorzien van schonere én frissere lucht!

Hydrocultuurplanten in kantoren

In kantoren worden vaak hydrocultuurplanten geplaatst. Deze planten heten hydrocultuurplanten (soms kortweg hydroplanten) omdat ze worden verzorgd dankzij hydrocultuur. Hierbij staan planten in bakken met poreuze korrels van gebakken klei. De kleikorrels nemen water op en geven het water geleidelijk af aan de wortels van de plant. Onderin de plantenbak zit een watervoorraad.

Onderhoudscontract en actie

Intratuin Koudekerke is gespecialiseerd in kantoorplanten en de verzorging hiervan. De groenwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment met hydrocultuurplanten en bijbehorende plantenbakken. Ook kunnen de buitendienstmedewerkers van Intratuin Koudekerke de verzorging van de bedrijfsbeplanting op zich nemen. Zij werken hiervoor met speciale onderhoudscontracten. Momenteel heeft Intratuin Koudekerke een actie met deze onderhoudscontracten: vraagt een zakelijke klant een offerte aan voor een onderhoudscontract, dan ontvangt deze een gratis hydrocultuurplant. Na akkoord ontvangt de ondernemer drie maanden gratis onderhoud. Meer informatie over deze actie vind je op http://bit.ly/1cg2RP9.

Bron: Intratuin Koudekerke

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top