maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / Actieve jongerenreizen?

Actieve jongerenreizen?

  • Nederland
  • Jongerenreizen worden steeds actiever. We zijn op zoek naar avontuur en een belevenis die we nooit meer vergeten. Daarom reizen, die speciaal gericht zijn op jongeren en lekker actief zijn.
  • actieve-jongerenreis
  • Simi Reizen
  • www.simi-reizen.nl
  • floris.mullink@gmail.com

Actieve jongerenreizen zijn vooral leuk omdat je tijdens je jongeren reis veel meer afwisseling beleeft dan tijdens een jongerenreis waar vooral drank en zon hoog in het vaandel staan. Bij Simi Reizen proberen we te zoeken naar een goede mix van gezelligheid, sfeer en afwisseling. Er is tijd voor een drankje en om uit te gaan, maar ook om ultiem te genieten van bijzondere plekken. Hieronder zetten we een paar actieve jongeren reis bestemmingen op een rijtje.

Zuid Frankrijk – Alpen jongerenreizen

Met keus uit maar liefst drie verschillende reisprogramma’s is het stadje Guillestre in Frankrijk een reisbestemming die al lang aangeboden wordt. Vanaf een supergezellige camping op loopafstand van het stadje organiseren we drie reizen, gericht op verschillende type jongeren. Als je zoekt naar een actieve jongerenreis maar nog niet eerder een actieve vakantie hebt gedaan is Frankrijk Actief een jongerenreis om te onthouden.

Tijdens deze actieve vakantie heb je geen ervaring nodig, maar ga je toch uiteenlopende avontuurlijke activiteiten beleven. Bereid je voor op adrenaline, maar ook een goede uitleg en natuurlijk de professionele begeleiding van onze beroepsgidsen.

Als je al wel eerder een actieve jongerenreis hebt ondernomen is Frankrijk Actief PLUS wellicht iets voor jou. Zonder het al te extreem te maken ga je tijdens deze groeps jongeren reis met alle activiteiten net even iets moeilijker activiteiten ondernemen. Zo raften we op een andere rivier en zul je merken dat het niveau iets hoger ligt. Belangrijk is bij deze jongerenreizen om geen hoogtevrees te hebben.

Een derde optie in Guillestre is om een canyoningvakantie te ondernemen. Bij deze jongeren reis draait het met name om canyoning, maar staan ook hydrospeed en raften op het programma. Met maar liefst drie verschillende canyons standaard opgenomen in het programma zul je tijdens deze jongerenvakantie heel veel leren over deze bijzondere outdoorsport. Ook voor deze actieve jongeren-reis is het belangrijk niet angstig aangelegd te zijn!

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top