donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Actieve reizen voor Gezinnen
Actieve reizen voor Gezinnen

Actieve reizen voor Gezinnen

  • Nederland
  • Family Adventure organiseert actieve vakanties voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën
  • familie_groep_canyoning
  • Family Adventure
  • http://www.family-adventure.nl
  • rik.vanbelle@hotmail.com

Family Adventure:  Unieke Vakanties voor Actieve Gezinnen

 Gezinnen gaan traditioneel heel vroeg op zoek naar een bestemming voor hun volgende zomervakantie. Daarom stelt Family Adventure nu reeds hun volledige aanbod van actieve gezinsvakanties voor op een volledig vernieuwde website.

Van eind juni tot eind augustus slaat Family Adventure letterlijk zijn tenten op in twee prachtige locaties in het Ordesa Nationaal Park in de Spaanse Pyreneeën. Wekelijks ontvangen ze er gezinnen met kinderen tussen 6 en 17 jaar die op een veilige en ontspannen manier willen genieten van verschillende buitensportactiviteiten als canyoning, rafting, rotsklimmen en via ferrata.

De instapdrempel wordt bewust laag gehouden: je hoeft geen super-avonturier te zijn om aan de activiteiten deel te nemen. De bedoeling blijft om met het hele gezin te genieten van de pracht van dit uniek natuurgebied. Oudere kids en tieners krijgen voldoende actieve kicks, iets rustiger ingestelde ouders en jongere kinderen kunnen op hun eigen tempo genieten.

Alle activiteiten worden omkaderd door een professioneel Nederlandstalig gidsenteam  dat door Family Adventure zelf wordt opgeleid en dat de nodige kwalificaties bezit om iedereen veilig door de canyons en rivieren te loodsen.

Een groep animatoren zorgt verder voor de nodige avondactiviteiten voor de kinderen zodat ook de ouders voldoende tijd hebben om na te genieten bij een fris streekwijntje. Een eigen kookploeg levert culinaire hoogstandjes die jong en oud kunnen bekoren.

Verblijven doe je in een van de opgezette luxe bungalowtenten met bedden of in je eigen tent, maar voor wie nog iets meer luxe wil, zijn er ook mogelijkheden tot verblijf in casas rurales of in comfortabele hotels.

Een weekje in de Family Adventure Formule kan al vanaf € 529 (volwassene) en € 499 (kinderen tot 11 jaar). Hiervoor krijg je een verblijf in volpension met je eigen tent, alle activiteiten, begeleiding door het gidsenteam en de animatoren, en het  gebruik van alle materiaal. Wil je liever in een opgezette bungalowtent verblijven dan is er een klein supplement.

Meer info op www.family-adventure.nl 

Over Rik Van Belle

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top