vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Activia van Danone kondigt wereldwijde samenwerking aan met Shakira
Activia van Danone kondigt wereldwijde samenwerking aan met Shakira

Activia van Danone kondigt wereldwijde samenwerking aan met Shakira

  • Internationale
  • Activia bundelt de krachten met wereldwijd icoon Shakira. De Colombiaanse superster ondersteunt de nieuwe ‘Dare to Feel Good’ campagne van het yoghurtmerk. De internationale samenwerking brengt Activia’s uitgangspunt ‘Je goed voelen begint van binnen’ tot leven. Hierbij staat dansen centraal, om zo innerlijke gezondheid en welzijn te vieren.
  • Danone
  • http://www.danone.nl
  • info@danone.com
  • http://www.danone.nl/OverDanone/Nieuws/

De nieuwe tv-commercial, gefilmd in Barcelona, laat Shakira in een bos zien. Ze wordt overladen met gouden sterrenstof en toont ze hoe goed ze zich van binnen voelt door te dansen. Shakira: “Ik geloof dat het zorgen voor je innerlijke welzijn de sleutel is tot je algehele welzijn. Dansen is voor mij een manier om te laten zien dat ik me goed voel van binnen én van buiten.”

Shakira’s aankomende nieuwe single ‘Dare (La La La)’ – van haar gloednieuwe album “Shakira” dat op 25 maart uitkomt – is de soundtrack van de commercial. De reclame vormt de kern van Activia’s eerste wereldwijde communicatiecampagne, die 16 maart in meer dan 50 landen start. De commercial is gemaakt door een gerenommeerd productieteam, waaronder Art Director en Oscarwinnaar Eugenio Caballero.

Marieke Copini, Marketing Manager Danone Nederland legt uit: “Shakira is de verpersoonlijking van de ambitie die wij hebben op het gebied van innerlijke gezondheid. Activia gelooft dat je goed voelen van binnen begint en hier staan wij niet alleen in. Uit een onderzoek dat wij deze maand hebben uitgevoerd blijkt dat 84% van de Nederlandse vrouwen het met ons eens is. Als wereldberoemd artiest is Shakira een perfect voorbeeld van hoe een goed gevoel van binnen essentieel is.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top