woensdag, september 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ACTIVITEITEN IN DE BIJENKORF – editie april 2015
ACTIVITEITEN IN DE BIJENKORF – editie april 2015

ACTIVITEITEN IN DE BIJENKORF – editie april 2015

  • Nederland
  • In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden, overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Voor meer informatie neem contact op met de afdeling PR, telefoon: 088 - 245 44 44 of e-mail: pr@deBijenkorf.nl. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/persagenda

Open tijdens Tweede Paasdag

Rond de campagne ‘Een mooi excuus om te shoppen’ zijn voor het eerst alle filialen van de Bijenkorf geopend tijdens Tweede Paasdag.

Tentoonstelling 145 jaar de Bijenkorf

Ter gelegenheid van het 145-jarig jubileum van de Bijenkorf toont het Stadsarchief in Amsterdam de 100 mooiste affiches uit de rijke collectie van het warenhuis. Vanaf de oprichting hebben affiches een belangrijke rol gespeeld in de reclame-uitingen van de Bijenkorf, met als hoogtepunt de jaren 50 en 60. Vele affiches zijn ontworpen door bekende vormgevers als Otto Treumann, Wim Strijbosch, Theo Stradmann, Anthon Beeke en Benno Premsela.

De affiches op de tentoonstelling geven een goed beeld van de geschiedenis van de Bijenkorf en de ontwikkeling in de grafische vormgeving gedurende de 20ste eeuw.

Stadsarchief Amsterdam, Centrale Hal, Vijzelstraat 32, Amsterdam. De tentoonstelling loopt van 27 maart t/m 24 mei. Toegang is gratis. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag 12.00 tot 17.00 uur.

Lessons in Lingerie

De maand april staat bij de Bijenkorf in het teken van lingerie en badmode. De zomer lonkt, net als de allernieuwste lingerie en badmodetrends.
Profiteer van de kennis van de Bijenkorf lingeriespecialisten en kom langs bij de fittings.

Om het volledige programma te zien en je aan te melden, ga naar de website deBijenkorf.nl/Evenementen.

de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen, 8 april t/m 3 mei.

Kookdemonstraties Oosterscheldekreeft

Van 15 april tot en met 15 juli zullen in de restaurants van de Bijenkorf, in samenwerking met de Kring van de Oosterscheldekreeft, gerechten worden opgenomen in het assortiment met de Oosterscheldekreeft. Samen met de chef koks van de Kring Oosterscheldekreeft ontwikkelde de Bijenkorf een speciale kreeftenkroket.

Naast de kroket zullen er ook een speciale soep en salade met de Oosterscheldekreeft worden geserveerd in de Kitchen in Amsterdam en Eindhoven en in de La Ruche restaurants van de Bijenkorf Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht en Amstelveen.

Op zondag 31 mei en zondag 21 juni zullen van 14.00 tot 16.00 uur de kookdemonstraties met de Oosterscheldekreeft worden gegeven in de Bijenkorf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam.

De Bijenkorf Amsterdam opent K.O.I pop-up shop

Op 13 april opent K.O.I een pop-up shop voor heren in de Bijenkorf Amsterdam. Dit is het eerste verkooppunt van de collectie Red Light Denim binnen Nederland.

Deze collectie bestaat voor minstens 18% uit gerecyclede jeans, gedragen door Amsterdammers. In dit project combineert deelt House of Denim informatie over effectieve mogelijkheden voor het recyclen van je jeans.

de Bijenkorf Amsterdam, 13 april t/m 3 mei, eerste etage.

Art of Beauty

Cosmetica is zoveel meer dan de juiste lippenstift of de perfecte mascara. Schoonheid is een kunst. Tijdens Art of Beauty laat de Bijenkorf u zien wat cosmetica voor u kan betekenen. Dit cosmeticafestival is van 15 april t/m 10 mei. Onze beautyadviseurs adviseren u graag en er zijn verschillende workshops en evenementen van de meest uiteenlopende luxemerken zoals: Chanel, Dior, Estée Lauder, Lancôme, La Mer en Tom Ford.

Op zaterdag 18 april kan je een Art of Beauty foto laten maken. Deze foto’s zijn terug te vinden op onze Facebookpagina. Tag jezelf en deel de foto met #artofbeauty om kans te maken op veel verschillende prijzen.

De Art of Beauty staat centraal in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen.

Voor de Members van de Bijenkorf zijn er speciale Memberkoopavonden. Meer informatie over het volledige programma vind je op deBijenkorf.nl/Evenementen.

Help de bij!

Bijen zijn belangrijk. Ze zorgen voor de bestuiving van veel van ons voedsel. De bijen hebben het echter moeilijk. Zo hebben ze stuifmeel en nectar nodig om te overleven. Omdat wij de Bijenkorf heten, ligt het voor de hand om aandacht te vragen voor bijen. Daarom roepen wij iedereen op om te helpen.

In het weekend van 25 en 26 april en het weekend van 2 en 3 mei kan je een filmpje opnemen waarin je zelf onderdeel bent van een Bijenwereld. Het filmpje laat zien je hoe het er bij het Bijenvolk aan toe gaat en wat er allemaal nodig is voor een ‘bijvriendelijk’ bestaan. Daarnaast worden er zakjes bijvriendelijke bloemzaadjes uitgedeeld.

de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top