zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Actueel nieuws omtrent het wel en wee bij incassobureaus
Actueel nieuws omtrent het wel en wee bij incassobureaus

Actueel nieuws omtrent het wel en wee bij incassobureaus

  • Nederland
  • Sinds vandaag kunnen geïnteresseerden in het wel en wee omtrent incassoprocedures terecht bij VeldslagIncasso.nl. Deze website biedt zowel schuldenaar als schuldeisers inzichten in incassoprocedures.
  • Veldslag Incasso
  • http://www.veldslagincasso.nl
  • contact@veldslagincasso.nl

VeldslagIncasso.nl presenteert zich als een incassomagazine. Verschillende incassobureaus kunnen er terecht voor het plaatsen van actualiteiten in de vorm van berichten. Deze berichten vormen voor zowel schuldenaars als schuldeisers een bron van informatie omtrent incassoprocedures. Vragen als ‘ben ik verplicht te betalen?’ ‘Wat als ik de vordering betwis?’ ‘Moet ik in dit stadium incassohulp inschakelen?’ En ‘zijn er maxima aan de tarieven die incassobureaus mogen rekenen?’ worden beantwoord.

Mocht een vraag na het lezen van de site onbeantwoord blijven, dan bestaat er de mogelijkheid vragen te stellen. De vraag wordt dan voorgelegd aan verschillende incassobureaus, die vervolgens het antwoord op de site plaatsen. Op deze manier ontstaat een interactie, die door zowel schuldeiser als schuldenaar als advies voor vervolgstappen in een incassotraject kunnen worden gebruikt.

In een notendop: De site biedt zowel schuldeiser als schuldenaar een heldere kijk op de regels bij een incassotraject.

http://www.veldslagincasso.nl

Over incasso

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top