zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Acuity xpt en HootSuite gaan partnerschap aan
Acuity xpt en HootSuite gaan partnerschap aan

Acuity xpt en HootSuite gaan partnerschap aan

  • Internationale
  • 's-Hertogenbosch/Vancouver, 1 mei 2014 – Acuity xpt en HootSuite gaan partnerschap aan. Acuity xpt, social business consultancy is een partnerschap aangegaan met HootSuite, wereldwijd het meest gebruikte social relationship platform. Dit partnerschap moet er toe leiden dat organisaties beter inzicht krijgen in de waarde van hun social relationships en in de conversaties die plaatsvinden op de interne en externe social platforms.
  • Acuity xpt
  • http://www.acuity.nl/xpt
  • m.verbong@acuity.nl

“We vinden het geweldig dat we Acuity xpt als HootSuite Solution Partner aan boord hebben” zegt Kevin O’Brien, Vice President of Partners bij HootSuite. “De services, expertise en kennis van Acuity xpt met betrekking tot social business zal onze klanten naar een hoge niveau tillen”.

“HootSuite past uitstekend in ons portfolio en helpt ons werkomgevingen te creëren waarin professionals efficiënter en innovatiever kunnen samenwerken”, aldus Aart Nijkamp, algemeen directeur van Acuity.

“Door gebruik te maken van HootSuite kunnen we organisaties beter ondersteunen bij het creëren van meerwaarde door de interactie op te zoeken met potentiële en bestaande relaties”, aldus Max Verbong, Social Business consultant bij Acuity xpt. “Door de integratie met SugarCRM en de aangekondigde integratie met IBM Connections draagt deze strategische keuze ook bij aan de synergie met de andere bedrijven van Acuity.”

Over HootSuite

HootSuite is een social relationship samenwerkplatform voor bedrijven en organisaties waarmee social media strategieën zoals met behulp van Twitter, Facebook, Linkedin en Google+ Pages vanuit een veilig, web based dashboard uitgevoerd kunnen worden. De geavanceerde functionaliteit bevat tools voor het actief betrekken van doelgroepen, het samenwerken met teams, accountbeveiliging en uitgebreide statistieken voor meten en rapporteren.

Over Acuity xpt

Acuity xpt ondersteunt met haar consultants de transitie van uw organisatie naar een Social Business en brengt daarmee talenten, interesses, inzichten, kennis en ervaring van alle medewerkers bij elkaar, onafhankelijk van de hiërarchie en van de processen, teneinde voor alle stakeholders toegevoegde waarde te creëren. Deze mensgerichte organisatie heeft een luisterend oor voor alles wat zich in de volle breedte in het ecosysteem van klanten, partners en werknemers afspeelt en handelt op proactieve wijze naar de behoeften van het ecosysteem.

Contact

Voor aanvullende informatie over de diensten van Acuity xpt en over het partnerschap met HootSuite kunt u contact opnemen met:

Max Verbong 
06-22232644
@maxverbong

Acuity xpt 
Het Sterrenbeeld 17B
5215 MK ‘s-Hertogenbosch
073-8519860
@acuity_socbiz

Over acuityxpt

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top