maandag, april 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Aegon wint prijs voor het Bouwen aan Vertrouwen
Aegon wint prijs voor het Bouwen aan Vertrouwen

Aegon wint prijs voor het Bouwen aan Vertrouwen

  • Nederland
  • Vandaag heeft Aegon de “Building Public Trust Award 2014” gewonnen voor integrale verslaglegging. Bij integrale verslaglegging gaat het erom dat bedrijven niet alleen rapporteren over financiële maar ook over niet-financiële zaken. En over hoe deze factoren op elkaar in werken. Daarmee is het een belangrijk aspect van maatschappelijk verantwoord ondernemen: je laat zien hoe je niet alleen financiële waarde creëert maar ook waarde voor klanten, medewerkers, investeerders en andere belanghebbenden.
  • Aegon
  • http://www.aegon.com
  • persvoorlichting@aegon.nl
  • http://www.aegon.nl/particulier/nieuws/aegon-wint-prijs-voor-het-bouwen-aan-vertrouwen

Aegon is “een van de leiders die laat laten zien hoe het moet”, zei Charles Tilley, voorzitter van de jury van de Building Public Trust Awards bij de ceremonie in Madrid. Tilley is CEO van het Chartered Institute of Management Accountants. De jury roemde de bondige en toegankelijke manier waarop Aegon haar resultaten voor alle partijen inzichtelijk maakt. “Vooral de openheid van Aegon over zijn niet-financiële prioriteiten en prestaties zijn indrukwekkend”, aldus de jury.

Aegon won de prijs in een categorie die bestond uit ongeveer honderd internationale bedrijven die meedongen in de het pilot programma van de International Integrated Reporting Council. De selectie werd gemaakt door het IIRC, een wereldwijde coalitie van toezichthouders, investeerders, bedrijven, regelgevers, accountants en NGO’s.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top