dinsdag, november 12, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Aerohive betreedt markt met Wireless as a Service (WaaS) en Management as a Service (MaaS)
Aerohive betreedt markt met Wireless as a Service (WaaS) en Management as a Service (MaaS)

Aerohive betreedt markt met Wireless as a Service (WaaS) en Management as a Service (MaaS)

  • Nederland
  • Disruptief AdvantageMSP-programma helpt channel partners om het maximale uit wifi te halen.
  • http://www.persberichten.com/
  • Aerohive@marcommit.nl

Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) kondigt het nieuwe AdvantageMSP-programma aan. Dit programma stelt channel partners in staat om organisaties fully-managed vaste en draadloze services te bieden. Dit maakt het mogelijk dat klanten de maximale waarde van wifi kunnen benutten en zorgt ervoor dat zij zich meer kunnen focussen op wifi, analytics en applicatiemogelijkheden, in plaats van de basis van connectivity. Het AdvantageMSP-programma omvat tools, processen en productfunctionaliteiten waarmee channel partners een nieuwe en nog waardevollere dienstverlening kunnen bieden aan hun klanten.

Wifi is tegenwoordig net zo belangrijk als elektriciteit en riolering. Steeds meer organisaties zien wifi als een standaard voorziening en willen het op dezelfde wijze, as a service, afnemen. Organisaties willen niet langer hun waardevolle resources inzetten om het netwerk in huis te beheren. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de channel hun klanten kan helpen door wifi aan te bieden as a service om zo een groeiende omzet en winstmarge te realiseren.

Het AdvantageMSP-programma biedt channel partners een fully-managed wifi-netwerk dat snel, veilig, schaalbaar en betrouwbaar is. Partners krijgen unieke producttools en toegang tot geoptimaliseerde business-systemen, waarmee zij eenvoudig managed services kunnen introduceren en leveren, zonder de operationele overhead van andere netwerken. Channel partners zijn daarnaast in staat hun dienstverlening verder te verbeteren door business- en IT-applicaties middels de Aerohive Cloud Services (ACS). De eerste participanten in het programma zijn wereldwijde service providers, zoals T-Systems, NCR, Verizon en specialisten uit de industrie: GCI en Tekmark.

Het Aerohive AdvantageMSP-programma ondersteunt de businessmodellen Managament as a Service (MaaS) en Wireless as a service (WaaS). MaaS-channel partners bieden outsourced management vanaf een customer-owned infrastructuur door tools als hierarchical management en support. WaaS-channel partners bieden wifi-netwerken in abonnementsvorm, met behulp van het netwerk als een nieuw inkomsten- en dienstenplatform.

Eindklanten die met partners werken en deelnemen aan het AdvantageMSP-programma ervaren een hoge performance en een netwerk dat schaalbaar en betrouwbaar is zonder dat zij het zelf beheren. Hierdoor kunnen zij zich focussen op mobiliteitsvraagstukken die de business vooruit kan helpen.

Aerohive’s AdvantageMSP-programma stelt iedere channel partner, van bestaande MSP’s tot industriespecialisten, in staat om direct een managed services-strategie te implementeren. Het programma omvat innovatieve nieuwe bedrijfsprocessen en technologieën, waaronder:

  • Geoptimaliseerde business-systemen om transacties en de uitrol van managed services te vereenvoudigen. Daarbij is het ook mogelijk om hardware separaat van licenties, Usage Based Billing (UBB) en role-based toegang te kopen.
  • Een nieuw hierarchical management tool binnen HiveManager® NG, Aerohive’s cloudmanagement- oplossing voor bedrijven. Deze tool stelt channel partners in staat om meerdere klanten te managen vanuit een centrale locatie. Daarbij is het eenvoudig om op- en af te schalen. De tool geeft zowel een gecentraliseerd globaal inzicht op meerdere gebruikersnetwerken, als een gedetailleerd inzicht in het netwerk van individuele klanten.
  • Role-based toegang tot HiveManager® NG zorgt voor flexibele service. Klanten behouden overzicht op hun netwerk, zelfs als de dagelijkse administratie is geoutsourced naar channel partners.
  • Het automatisch genereren van capaciteit voor accesspoints en switches middels de HiveManager® NG. Hiermee kunnen channel partners op afstand hardware installeren en configureren. Dit levert tijd- en kostenbesparing op.

Tenslotte kunnen channel partners nog meer waarde bieden aan de klanten door het exploiteren van het ‘ACS-Platform open API’s’. Dit zijn API’s voor monitoring, presence, locatie en identity. Met deze API’s kunnen partners van het AdvantageMSP applicaties bouwen voor de business en IT.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top