vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AFM: Gesprek over vakbekwaamheid gaat door op LinkedIn
AFM: Gesprek over vakbekwaamheid gaat door op LinkedIn

AFM: Gesprek over vakbekwaamheid gaat door op LinkedIn

  • Nederland
  • Het online seminar over vakbekwaamheid heeft afgelopen dinsdag veel vragen en antwoorden opgeleverd. “Te veel vragen om binnen een uur te kunnen beantwoorden”, zegt Elisabeth Bootsma, toezichthouder bij de AFM.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2014/juni/terugblik-vakbekwaamheid-webinar.aspx

Daarom gaat het gesprek over vakbekwaamheid verder in de LinkedIn-groep van de AFM. Vanzelfsprekend kunt u uw vragen ook stellen aan het Ondernemersloket, of kunt u terecht op de themapagina.

Op 17 juni deden meer dan tweehonderd adviseurs en bemiddelaars mee aan het webinar In vier stappen vakbekwaam. Veel vragen die tijdens het webinar door adviseurs en bemiddelaars werden gesteld gingen over het overgangsregime en welke werkzaamheden medewerkers of stagiairs mogen verrichten als ze geen Wft-diploma’s hebben. Ook waren er vragen over de PEplus-examens en de inhoud van de examens.

Het online seminar is een vervolg op een aantal bijeenkomsten over vakbekwaamheid die we de afgelopen periode door het land hebben georganiseerd. De animo voor deze bijeenkomsten was zo groot, dat niet iedereen daarbij aanwezig kon zijn. Met dit webinar hoopt de AFM te voorzien in de behoefte van de markt aan extra informatie over vakbekwaamheid.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top