vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AFM: Kandidaten gezocht voor Consultative Working Group voor Post-Trading
AFM: Kandidaten gezocht voor Consultative Working Group voor Post-Trading

AFM: Kandidaten gezocht voor Consultative Working Group voor Post-Trading

  • Nederland
  • De European Securities and Markets Authority (ESMA) is op zoek naar kandidaten voor de adviesgroep (Consultative Working Group) voor haar Post-Trading Standing Committee (PTSC). De aanstellingstermijn is twee jaar.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2014/aug/kandidaten-cwg.aspx

De Consultative Working Group (CWG) is verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de PTSC bij de uitwerking van adviezen aan de Europese Commissie. Daarnaast heeft de CWG een adviserende rol ten aanzien van technische normen, richtsnoeren en aanbevelingen in het kader van EMIR en CSDR.

ESMA wil de adviesgroep zo divers mogelijk samenstellen en is dan ook op zoek naar kandidaten met een uiteenlopende achtergrond en ervaring.

Aanmeldformulier en CV

Als u belangstelling heeft, kunt u reageren via het aanmeldformulier. U moet ook een CV meesturen, bij voorkeur het Europese standaardmodel CV.

Het meesturen van een motivatiebrief wordt aanbevolen. Aanmelden kan uiterlijk tot 18 augustus 2014.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top