maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AFM: Nationale Schrijfwedstrijd 2014 in teken financiële sector
AFM: Nationale Schrijfwedstrijd 2014 in teken financiële sector

AFM: Nationale Schrijfwedstrijd 2014 in teken financiële sector

  • Nederland
  • De Nationale Schrijfwedstrijd gaat dit jaar op zoek naar de beste tekst in de financiële communicatie. Ook de Autoriteit Financiele Markten (AFM) zit daarom dit jaar in de jury van de wedstrijd.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2014/sep/schrijfwedstrijd.aspx

Helder en eenduidig over “geld” schrijven, is een lastige opgave. Het gaat in de wereld van het betalingsverkeer, de spaarrekeningen en de hypotheekleningen, de pensioenen en verzekeringen immers altijd om de toekomst – en daar zijn de resultaten uit het verleden nu eenmaal geen garantie voor.

Financiële instellingen sturen hun klanten veel post toe met afrekeningen, nieuwe mogelijkheden en beloftes. Welke boodschap springt er tussen al die post uit? Welke tekst is glashelder over het product of de regeling, en volstrekt eerlijk over de voetangels en klemmen? Die financiële tekst zal dit jaar de Gouden Veer winnen.

Iedereen mag tot uiterlijk 3 oktober 2014 een eigen tekst, of andermans tekst voordragen. De prijs zal gaan naar de schrijver of het team van schrijvers van de tekst. Ook teksten die in opdracht geschreven zijn, komen in aanmerking. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de slotbijeenkomst. Die vindt plaats op donderdagmiddag 20 november 2014, Spui 25 in Amsterdam.

De Nationale Schrijfwedstrijd wordt dit jaar georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en Schouten Nelissen in samenwerking met Tekstblad, tijdschrift over tekst en communicatie en met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), ZonMw, en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top