woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AFM nu ook te vinden op Facebook
AFM nu ook te vinden op Facebook

AFM nu ook te vinden op Facebook

  • Nederland
  • De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft sinds 16 augustus een eigen pagina op Facebook. Hier krijg je informatie over ons toezicht, maar ook betrouwbare, onafhankelijke financiële tips.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2013/aug/facebook-cons.aspx

De AFM is al een tijd actief op sociale media: op Twitter en LinkedIn hebben we een groeiend aantal volgers en connecties. Met onze Facebookpagina richten we ons specifiek op consumenten: wat is voor jou handige financiële informatie en wat kan de AFM voor jou betekenen.

Dialoog

De AFM speelt een belangrijke rol in het transparanter maken van de financiële sector. De directe en open vorm van communiceren op Facebook sluit hier bij aan. Via onze pagina kun je met ons in gesprek like-button-facebook-kleinen zullen we ook regelmatig om jouw inbreng vragen. Voor meer achtergrond-informatie kun je altijd terecht op onze consumentensite.

Bekijk nu onze Facebookpagina. Door ons te ‘liken’ verschijnen onze posts automatisch op jouw tijdlijn.

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top