vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Afscheid voorzitter MKB-Nederland
Afscheid voorzitter MKB-Nederland

Afscheid voorzitter MKB-Nederland

  • Nederland
  • Per 1 september a.s. zal J.H.A.S. (Hans) Biesheuvel na ruim twee jaar terugtreden als voorzitter van de werkgevers- en ondernemerskoepel Koninklijke Vereniging MKB-Nederland.
  • MKB-Nederland
  • http://www.mkb.nl
  • m.ripken@mkb.nl

“Het voorzitterschap van MKB-Nederland heb ik twee jaar met plezier vervuld. Het is van groot belang dat het geluid van ondernemers in Den Haag en Brussel naar voren wordt gebracht en ik heb me hier met hart en ziel aan gewijd. Het waren intensieve jaren, maar de functie heeft mij veel geleerd over belangenbehartiging en politieke mores,” aldus Hans Biesheuvel.

Na twee jaar is het voor de voorzitter tijd om zich te bezinnen op nieuwe activiteiten. Daarbij zal het stimuleren en ondersteunen van ondernemerschap een rol blijven spelen. “Want als ons land ergens behoefte aan heeft, dan is het wel aan ondernemerschap. Die overtuiging is bij mij de afgelopen jaren alleen maar gegroeid.”

MKB-Nederland kijkt met veel waardering terug op de afgelopen twee jaar en dankt de heer Biesheuvel voor zijn inzet. De huidige vicevoorzitter M.A. (Michaël) van Straalen, voorzitter Koninklijke Metaalunie, zal de heer Biesheuvel als waarnemend voorzitter voorlopig opvolgen.

Over MKB-Nederland

Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is de grootste ondernemersorganisatie voor het mkb in Nederland met ruim 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. MKB-Nederland maakt zich al meer dan 110 jaar hard voor de belangen van ondernemers op lokaal, regionaal, nationaal én Europees niveau.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top